Algab Läänemaa meistrivõistluste sari autode vigursõidus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 28. jaanuaril toimub Haapsalus esimene võistlus vigursõidusarjast, mida korraldab MTÜ Igaühe Terviseklubi koostöös SK Läänelaga. Sari kestab läbi terve aasta – võistlused toimuvad üle kuu, iga kord erineval rajal.

Esimene võistlus saab alguse Haapsalus endise Lääne Kaluri klubihoone vastas.

Sarja võistlused on heaks käeharjutuseks nii noortele kui ka vanadele. Lubatud on osaleda tänavasõiduautodega, mis omavad kindlustust ja tehnilist ülevaatust.

Osaleda võivad kõik, kellel huvi. Arvestust peetakse eraldi neljas võistlusklassis: noored kuni 18 eluaastat; naised; mehed ja veteranid 50. eluaastast. Igal võistlusel saavad iga klassi esimesed kümme punkte vastavalt juhendile ja esimesed kolm ka meened või autasud. Kõigi etappide tulemuste kokkuarvamisel selgub lõplik paremusjärjestus ja mahaarvamisele läheb üks kehvem tulemus. Hooaja lõpul autasustatakse kõikide klasside esikolmikut ja iga klassi parim läänlane saab karika.

Võistlus on pealtvaatajatele tasuta.

Infot saab lehekülgedelt www.rahvasport.eu ja www.krracing.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments