Filharmoonia kammerkoor alustab koolides muusika tutvustamist Haapsalust

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


Eesti Filharmoonia Kammerkoor koostöös G. Otsa nim Tallinna muusikakooliga annab 23.-27. jaanuarini Eesti koolides tasuta kontserte.

Esimese kontserdi annab koor täna kell 11 Haapsalu gümnaasiumis ning teise kell 13.10 Wiedemanni gümnaasiumis.

EFK on korraldanud koolikontsertide sarja alates 2008. aastast, et äratada noortes suuremat huvi väärt muusika vastu, tekitada vahetu kontakt esineja ja publiku vahel ning kasvatada kontserdipubliku järelkasvu.

Seekordse sarja teeb eriliseks koostöö G. Otsa nim muusikakooliga, kelle koorijuhtimise osakonna üliõpilased osalevad EFK proovides ning astuvad lavale koos professionaalsete lauljatega.

Filharmoonia kammerkoori lauljad ning Otsa-kooli õpilased esitavad koolides Eesti koorimuusika tähtheliloojate Kreegi, Tormise, Pärdi, Hermanni, Härma jt loomingut. Kontserte juhatab ning lugusid kommenteerib Heli Jürgenson, kes on alates hooajast 2011/2012 filharmoonia kammerkoori koormeister.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments