Petankerid Ilmar Volmer ja Kaspar Sein tõid Eesti sisemeistrivõistlustelt pronksid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaspar Sein ja Ilmar Volmer

Kaspar Sein ja Ilmar Volmer

Kümme PK WICIA petankerit osales 7.–8. jaanuaril Kohtla-Järvel toimunud võistlustel, kus Läänemaale võideti kaks pronksmedalit.

Esimesel päeval toimunud GP 2. etapil (duod) pääsesid seekord alagruppidest edasi kaks meie paari: Elo ja Ilmar Volmer ning Kaspar Sein ja Märt Lindsalu. Vaheringis tuli neil vastu võtta kaotus ning lõpuks jäädi 26 paari seas jagama 9.–14. kohta.

Eriti edukaks kujunes meie petankeritele teine päev, kui selgitati kolmeaastase vaheaja järel Eesti sisemeistrid tulistamises.

Juunioride arvestuses tegi debüüdi Ilmar Volmer, tasuks oli igati korralik kolmas koht.

Meeste tihedas konkurentsis jõudsid üllatuslikult esimesest ringist edasi kaheksa parema hulka kaks PK WICIA petankerit: Kaspar Sein 18 punktiga (eelringi teine tulemus) ning Silver Kingissepp 16 punktiga (viies tulemus).

Põnevust jätkus hommikust õhtuni kestnud võistlusel kuni lõpuni – nii liidrid kui ka teised veerandfinalistid võistlesid tõusude ja mõõnadega. Pronksiheitluses eelvõistluse parima tulemusega mängija vastu jäi peale Kaspar Sein, tasuks oli esimene tiitlivõistluste medal.

Silver Kingissepp poolfinaali ei pääsenud ning jäi jagama 7.–8. kohta.

Marina Vallik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments