Raamatukogus räägitakse mahetoidust, välismaal õppimisest ja laste tervisest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Linnavalitsuse linnakeskkonna peaspetsialisti Triin Tarvi maal "Tere, hakk!" näitusel "Tuntud inimeste hobid". Foto: Arvo Tarmula
Linnavalitsuse linnakeskkonna peaspetsialisti Triin Tarvi maal "Tere, hakk!" näitusel "Tuntud inimeste hobid". Foto: Arvo Tarmula

Teisipäeval, 25. oktoobril on Haapsalu raamatukogu lugemissaalis infokirjaoskuse päev.

Ühe tunni vältel tutvustatakse ühe teema andmebaase ja teavikuid, mis võiksid huvi pakkuda lastevanematele, noortele (õppimisvõimalused ja elamine välismaal), mahetoidust ja ökotoodetest huvitatutele ning poliitika- ja ajaloohuvilistele.

Asjatundjad jagavad infot järgmistel teemadel:

14.00 − laste tervis, areng, kasvatamismeetodid, mängud

15.00 − õppimisvõimalused ja elamine välismaal, stipendiumi taotlemine, töö otsimine

16.00 − mahetoit, ökotooted, tutvustab Ritta Piper

17.00 − poliitika ja ajalugu, tutvustab Margus Maiste

Olete oodatud!
 

Raamatukogupäevade (20.−30. oktoober) raames on kojulaenutuse osakonnas avatud väike väljapanek "Tuntud inimeste hobid". Näituselt saab teada, et mõni meile tuntud inimene on peale ametikoha väga osav mõnes muus valdkonnas, näiteks tikkimises, maalimises või keraamikas − tule vaata, kes millise hobiga tegeleb!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments