Haapsalu Lions-klubi istutas puid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eesti Lions-liikumise esimese üleriigilise heateo päeva raames istutasid Haapsalu Lions-klubi Valge Daam naised neljapäeval Haapsalu vanalinnas 14 puud.

Haapsalus politseimaja kõrval haljasalal kasvab nüüd 14 sahhalini kirssi, mis loodetavasti järgmisel kevadel juba õitsevad. 12 puud ostis Haapsalu linnavalitsus, kaks kinkis linnale Lions-klubi.

Esialgselt pidid puud istutatama 8. oktoobril Väikese viigi kaldale, kuid puudele auke kaevates selgus, et sealne pinnas pole istutamiseks sobiv. Seepärast tuli puudele leida uus asukoht.

Heateo päev on Lions-liikumise Eesti piirkonna alanud hooaja suurim ühisettevõtmine. Nelikümmend üheksa Lions-klubi ehitasid oma kodukohas laste mänguväljakuid, raadasid võsa ja langetasid parkides kuivanud puid, istutasid puid, jagasid omakasvatatud kartuleid, tegid suurpuhastust ja remonttöid, kogusid ja jagasid annetusi jpm.

Heateopäev haaras kaasa ka teisi kogukonnaliikmeid, keda kogunes pea paarsada, kes koos 598 lion'iga tegid ühiskonnale kasulikku tööd enam kui 2500 tunni ulatuses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments