Noor lavastaja otsib peaosatäitjat

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Janari Schvede.
Janari Schvede.

Haapsallane Janari Schvede otsib enda lavastatavasse näidendisse meespeaosalist.

"Mul tuleb koolitööna lavale tuua üks tükk ning sinna peaosatäitjat vajangi," ütles Schvede. 

"Sobiv näitlejakandidaat võiks olla 18−22aastane mees, kes elab Haapsalus või linna lähedal," kirjeldas ta. "Kandidaadil peaks olema suur tahe midagi head korda saata ning veel suurem tahe näidelda peaosas! Ning kindlasti peaks tal olema palju vaba aega nädalavahetustel oktoobrist kuni jaanuarini."

TÜ Viljandi kultuuriakadeemias IV kursusel huvijuhiks-loovtegevuse õpetajaks õppiva Schvede spetsialiseerumise suund on draamapedagoogika (näiteringi juhendaja/lavastaja). Koolitöö raames lavastatavaks näidendiks on 2010. aasta Eesti Teatri Agentuuri noortenäidendite võistluse I preemia töö, mille autoriks on Mihkel Seeder. Tüki pealkirja jätab lavastaja praegu saladuseks.

Janari on aastast 2002 harrastusteatri Randlane liige, samuti on tal kaks aastat näiteringi juhendamise kogemust Haapsalu gümnaasiumis. Ta on ka projektijuht MTÜs Ketifilm.

"Kui sa tahad olla peaosatäitja, siis ole hea ja kirjuta mulle lühidalt endast ja oma hobidest!" ärgitas Schvede kandidaate. "Kindlasti ära unusta lisamast oma vanust ning saada endast ka pilt. Sellist suurepärast võimalust ei tule iga päev! Kiirusta, aega on vähe ja pakkumine ei seisa igavesti õhus!" rõhutas tulevane lavastaja.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Washington
8 aastat tagasi

Wow, great article. Really Great.

Health insurance
8 aastat tagasi

I really enjoy the article post.Really thank you! Cool.

make money online
8 aastat tagasi

I truly appreciate this article.Really thank you!