Aasta õpetaja kutsub kolleege Toompeale miitingule

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Armsad kolleegid Läänemaalt.

Tahan teid kutsuda ühinema Eesti Haridustöötajate Liidu korraldatava  õpetajate miitinguga 25. oktoobril kell 12 Toompeal riigikogu ees. Nõuame endale ja tulevastele õpetajatele inimväärset palka.

Kui me ise ei pea endast lugu, ei tee seda ka teised. Näete, kui kõrgelt hindavad ennast meie valitud riigikoguliikmed. Koolidesse on vaja noori, on vaja mehi — noored valivad ameti ja töökoha, kust saadava   palgaga saab ära elada.

Kallis õpetaja, kas tahad käia teatris, osta endale häid raamatuid, moekaid rõivaid? Kas oskad ka puhata: sanatoorium, tervisekeskus või turismireis — need käivad Sul ju üle jõu. Kui Sa ei leia puhkamiseks võimalust, siis põled läbi, oled kibestunud ja kõige vastu pahur. Kahjuks leidub selliseid kibestunuid meiegi  hulgas.

Mõelge selle üle, koonduge, tellige buss, mille eest on lubatud maksta, ja kohtume Tallinnas. Ära ole leige, ära jää kõrvaltvaatajaks!

Mai Jõevee,
Läänemaa aasta õpetaja 2011

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments