0

Algab metsateemaline arvutijoonistuste võistlus

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

1. septembrist 14. novembrini 2011 ootavad EENet, Eesti Metsaselts ja RMK kõiki arvutiga joonistama. Ootame põnevaid pilte nii suurtelt kui väikestelt. Arvutijoonistuste võistlus on pühendatud rahvusvahelisele metsa-aastale, mis väärtustab inimese rolli metsas ja metsa tähtsust inimesele. Parimate piltide autoreid ootavad auhinnad. Pilte saab esitada 1. septembrist 14. novembrini 2011. Valida on üheksa teema seast. Täpsemad tingimused ja piltide esitamine: http://joonistaja.eenet.ee

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz