Kooseluseaduse tühistamise eelnõu langes riigikogu menetlusest välja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaanus KarilaidJaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu hääletas teisipäeval menetlusest välja kooseluseaduse tühistamise eelnõu.

Kaheteistkümne opositsioonisaadiku algatatud kooseluseaduse tühistamise eelnõu menetlusest välja arvamise poolt hääletas esimese lugemise järel 41 saadikut, erapooletuid polnud, vastu oli 39 ja ei hääletanud 12 saadikut.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Jaanus Karilaid avaldas enne hääletust veendumust, et kooseluseadus tuleb kehtetuks tunnistada, kuna see lõhkestab liialt ühiskonda.

"Alles siis saame minna ühiskonna tähtsamate probleemide juurde, milleks on majanduskasvu taastamine, iseseisev kaitsevõime ning vaesusriskide vähendamine. Täna näeme, milline erakond vaatab näoga rahva poole ning kes peab oma inimeste tahet tühiseks," lausus Karilaid enne hääletust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kk
8 aastat tagasi

Mis jant selle kooseluseadusega käib!! Tühistage ja unustage see perverssus. Valitsus võiks tegeleda tõeliste probleemidega. Kui 30 % ehk iga kolmas inimene elab Eestis vaesuses ja vabariigi aastapeäva pidustuseks kulutatakse 24 miljonit eurot, siis…! Midagi on selle valitsusega väga VÄGA valesti!

muidugi
8 aastat tagasi

riik on uppumas tõsistesse probleemidesse ja mida teeb valitsus ? kas see on nüüd tõesti prioriteet ?Või on nii suur soov näidata ameerika onule eesti vabameelsust.

...
8 aastat tagasi

Andres Herkel Vabaerakonnast on hästi tasakaalustav,lausa meeldiv selle teema lahendaja.

PinkPlonk
8 aastat tagasi

Karilaid võiks oma menüü üle vaadata, tema avaldused muutuvad järjest imelikumateks, miski mõjub talle kahjulikult … ?

võim
8 aastat tagasi
Reply to  PinkPlonk

ikka võim, mis muu

vara
8 aastat tagasi

rõõmustate libestid