Telegrami peatoimetaja sõnul ei hakka portaal EKRE-ga koostööd tegema

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Kuigi Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esimees Mart Helme sõnul on partei sõlminud alternatiivportaaliga Telegram uudiste vahendamise kokkuleppe, kinnitas portaali peatoimetaja Mariann Joonas, et mingit lepet pole olemas.

"Helme jutt ei vasta tõele, kuulsin sellest umbes pool tundi tagasi ja püüdsin EKRE-sse helistada, aga keegi seal telefon vastu ei võtnud," ütles Joonas teisipäeva pärastlõunal BNS-ile.

Helme ütles pühapäeval peetud Haapsalu osakonna asutamiskoosolekul, et EKRE hakkab üles ehitama oma meediat ja parteil on tema kinnitusel kokkulepped uudiste vahetamiseks sõlmitud portaaliga telegram.ee.

Joonas kinnitas, et telegram.ee ei hakka mingil tingimusel EKRE ega ühegi teise erakonnaga koostööd tegema. "See poleks kindlasti mõistlik, kuidas saab üks väljaanne olla sõltumatu, kui ta on mingi teatud erakonna häälekandja," sõnas Joonas. "Oleme teinud mõlema Helmega [Mart Helme ja Martin Helme] kunagi intervjuud, aga oleme neid teinud ka teiste erakondade esindajatega. Sama hästi võiks ükskõik kes neist väita, et nad hakkavad meiega koostööd tegema."

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments