Auto jäi jääl lumme kinni

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Hiiumaa ja mandri vahelisel mitteametlikul jääteel käis nädalavahetusel tihe liiklus. Foto: Arvo Tarmula
Hiiumaa ja mandri vahelisel mitteametlikul jääteel oli nädalavahetusel tihe liiklus. Foto: Arvo Tarmula

16. märtsil kella 13 paiku anti häirekeskusele teada, et Topu ja Rohuküla vahel on mitteametlikul jääteel lumme kinni jäänud sõiduauto. Sündmusele reageeris Haapsalu kordoni toimkond.

Kell 13.52 andis lumme kinni jäänud sõiduki juht teada, et abi ei vaja ja sõiduki aitas lumest välja läheduses olnud maastur.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kunagi ütles
11 aastat tagasi

…briti peaminister Margaret Tcahatser,et poliitka on äri kõrgeim vorm. E. maakeeli- kui seal poleks kümneid miljoneid eurosid ühe ärika praamiäri tulusid ja dotatsioone, oleks jäätee ammu olemas. Kuna Vormsi vahel sõidab väikese laevakompanii laev, mis erakonnale ei pleki,siis loomulikult jäätee toimib. Aga järgmine kord valige kasvõi naabri kass,ega kehvemaks asi minna ikka ei saa.

Klemm
11 aastat tagasi

Nii muuseas oli liikumas ka keelatud kohas üks suur maastur. Jääl keeb elu nagu linnas aga maanteamet väidab, et pole võimalik.

Ega normaalne
11 aastat tagasi

….inimene ei ronikski tagaveolise autoga merele. Mu teada oli see bemm…..

Ajuhans
11 aastat tagasi
Reply to  Ega normaalne

sellise suhtumisega nagu sul ,soovitan kodust mitte väljuda