Täna saab anda hääle eestlanna pääsemiseks polaarmatkale

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna südaööni saab anda oma hääle, et eestlane Katrina Sokk (pildil) saaks minna 300 km pikkusele matkale Põhja-Norra koerarakendiga, mida veavad Siberi husky’d.

Matkakaupade tootja Fjällräveni korraldatud retkele saab minna see, kes kogub 10. detsembri südaööks internetis kõige rohkem hääli.

Praegu on Katrina Sokk 17 165 häälega teisel kohal.

Fjällräven Polari nimeline koerarakendimatk on toimunud 1997. aastast. Seda korraldab matkakaupade tootja Fjällräven, kelle eesmärk on oma tooteid arktilistes tingimustes proovile panna. Korraldajad saavad igal aastal tuhandeid avaldusi, osalema pääseb 20 inimest.

Kümnest riigi või piirkonna kategooriast pääseb igaühest osalema kaks inimest – üks lihtsa häälteenamusega, mida kandidaadid oma toetajatelt Fjällräveni kodulehel koguvad ning teine žürii otsusega. Katrina Sokk püüab võita koha matkale häälteenamusega “teiste riikide” kategoorias, kuhu kuuluvad peale Skandinaaviamaade, Euroopa riikide ja USA kõik ülejäänud maailma riigid.

Katrina Sokk on tänavu vallutanud Kilimanjaro tipu, läbinud nelja tunniga Ateena maratoni ning käinud Tansaanias delfiiniparvega sukeldumas, saab tema tutvustusest lugeda.

Katrina Soku poolt saab hääletada siin. Hääletus lõpeb südaööl.

Ajakirjanikuks õppinud Katrina Sokk oli 2005. aastal Lääne Elus suvereporter.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments