Sten Priinits sai Berni GP-etapil 14. koha

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsallane Sten Priinits sai Šveitsis Bernis peetud meeste epee Grand Prix’ etapil 160 vehkleja konkurentsis 14. koha. Kaheksandikfinaalis tuli Priinitsal tunnistada ukrainlase Bogdan Nikishini 11:8 paremust. Nikolai Novosjolov oli 17.

Kvalifikatsiooniturniiril alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse teeninud Priinits oli sellega alagrupiturniiri paremuselt 9. vehkleja, mis tähendas talle otse pääsu 64 parema hulka, edastas Eesti vehklemisliit. Novosjolov ei pidanud tänu kolmandale asetusele maailma edetabelis eelringides vehklema.

Põhiturniiri avaringis alistas Priinits torgetega 15:7 Egiptuse vehkleja Ahmed Nabili. 32 parema hulgas kohtus Priinits Londoni OM-hõbeda norralase Bartosz Piaseckiga. Heas hoos olnud Priinits juhtis kohtumist algusest peale ning võitis kohtumise koguni 15:8.

Novosjolov alustas võistluspäeva napi 15:14 võiduga sakslase Constantin Böhmi üle, kuid kaotas seejärel pääsul kaheksandikfinaali Kanada esindajale Vincent Pelletier’le 9:15.

Berni GP-etapp oli nii Priinitsale kui ka Novosjolovile viimaseks rahvusvaheliseks jõuprooviks enne juunikuus toimuvaid vehklemise Euroopa meistrivõistlusi 16.–21. juunil Zagrebis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments