Läänemaa JK võitis aaMeraaSi 4:2

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi alistas laupäeval, 11. mail Eesti meistrivõistluste III liiga läänetsooni kohtumises Saaremaa JK aaMeraaSi 4:2 Dmitri Andrejevi, Aare Avila ning kahest Sander Kruusi tabamusest.

Läänemaa JK ja Saaremaa JK aaMeraaS vahelises mängus läksid juhtima läänlased, kui pärast ilusat söödukombinatsiooni Dmitri Andrejev palli väravasse lõi. Otsustava söödu andis Andrejevile Aare Avila. Vaheajale mindi Läänemaa JK 1:0 eduseisul.

Teist poolaega alustas Läänemaa JK loiult ning lasti lühikeste vahedega kaks väravat ning jäädi 1:2 kaotusseisu. Kaotusseis mõjus aga meeskonnale äratuskellana.

Kodumeeskonna treener Aavo Tomingas tegi kaks vahetust ning tõi sisse Raiko Tähhe ja Ken Sinkeviciuse. Hiljem toodi veel mängu Tarvo Manni ning varem äärekaitses mänginud Sander Kruus pandi mängima äärepoolkaitsesse ning tulemust ei pidanud kaua ootama – Sander Kruus viigistas mänguseisu Aleksandr Molkovilt saadud söödust.

Viigiväravast said läänlased indu veelgi juurde ning peatselt viis Aare Avila tugeva löögiga Läänemaa JK 3:2 juhtima. Mängu lõppseisu vormistas Sander Kruus mängu viimastel minutitel, kui ta Vladislav Šikirjavõi läbisöödust väravavahiga üks-ühele pääses ning palli väravasse saatis. Šikirjavõi andis väravasöödu ka 3:2 väravale.

Läänemaa jalgpalliklubil on nüüd III liigas nelja mänguga teenitud 9 punkti ning on 3. kohal. Läänlaste järgmine kodumäng toimub 26. mail kell 12:00 Lihula JK vastu.

Läänemaa jalgpalliklubi eest Saaremaa JK aaMeraaSi vastu mängisid Erik Merilaine, Sander Kruus, Talis Tamm, Rener Uibopuu, Bert Rotberg, Aleksandr Molkov, Aleksandr Kovtun, Aare Avila, Leonid Bragin, Vladislav Šikirjavõi ja Dmitri Andrejev. Vahetusest sekkusid mängu Raiko Tähhe, Ken Sinkevicius, Tarvo Manni ja Mart Pulst.

Samal päeval alistasid Läänemaa JK 1997. aastal sündinud noored 4:2 Pärnu JK Vapruse, kus läänlaste poolelt lõid värava Andres Dobõšev-Proosväli, Mikk Päeske ning kaks väravat Martin Salf.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments