Taeblas põrkasid kaks autot kokku

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tallinnast tulnud Cadillac maandus maanteekraavis. Foto Urmas Naudre
Tallinnast tulnud Cadillac maandus maanteekraavis. Foto Urmas Naudre

Täna kl 8.30 paiku oli Taeblas avarii, kus Tallinnas suunast tulev sõiduauto kaldus vastassuunavööndisse, põrkas seal kokku vastutuleva autoga ja sõitis kraavi.

Õnnetus juhtus Tallinna maanteel Taebla gümnaasiumi juurde pöörava tee otsas.

Haapsalu jaoskonna patrullteenistuse vanem Meelis Laurmann ütles täna keskpäeval, et avarii täpsed asjaolud pole veel selged, sest ühe õnnetuse osapoole ütlusi pole politsei veel saanud.

Esialgse versiooni kohaselt ei arvestanud Tallinna poolt tulnud Cadillac kiirusevalikul teeolusid, sattus pidurdades vihmast märjal teel külglibisemisse ja kaldus vastassuunavööndisse. Seal tabas Cadillac Taebla poolt tulnud Ford Focuse paremat nurka ja sõitis nina ees sügavasse teekraavi.

Hetk enne õnnetust Tallinna maanteelt Taebla gümnaasiumi juurde pööranud Taebla valla kultuurijuht Urmas Naudre rääkis, et kokkupõrget ennast ta ei näinud. „Olin just kooli parklasse keeranud, kui pauk käis,” ütles ta.

Avariipaika naasnud Naudre aitas Cadillaci juhi kõrvalistuja ukse kaudu autost välja. Tema sõnul jooksis autojuhil silma juurest verd, kuid ta oli teadvusel ja liikus omal jalal.

Meelis Laurmanni sõnul ei saanud kumbki avariis osalenud autojuht raskeid vigastusi, kuid mõlemad autod on avarii tagajärjel sõidukõlbmatud.

Lääne Elu andmetel oli Cadillaci roolis Tallinnast Läänemaa haiglasse tööle sõitnud arst.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
33 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
123
11 aastat tagasi

Miks arutleda teemal kui ei teata täpseid asjaolusi – !!!???Õnnelik õnnetus ja mis siin rääkida!!!Teadmiseks targutajatele – auto mark ei näita kellegi sõidu oskusi!

nägija
11 aastat tagasi

abega samameelt. väga mitte teemakohane ja kohatu kommentaar

abe
11 aastat tagasi

kuule A8 mine arsti juurde.

A8
11 aastat tagasi

Õppige sõitma ja ostke normaalsed autod. Igasugu fordid, kiad, cadid ja muu saast ei püsigi teel.

Cadi kohta
8 aastat tagasi
Reply to  A8

Cadi püsib väga hästi teel äkki sinu saast ei püsi teel A8

fordi juht
11 aastat tagasi

kahjuks jääb mul hetkel tunne , et kohalikud kaitsevad siin kohalikku poissi kes tegelikult õnnetuse põhjustas. väga kurb 🙁

fordi juht
11 aastat tagasi

minu jaoks on huvitav see et nyyd on järsku nii palju pealtnägijaid. tekib kysimus kus te olite siis kui politsei tunnistusi võttis.ja hiljem lömmis autode nägemine ei ole juhtumi pealt nägemini. Seal oli kolmasosapool ja tunnistas ka enda syyd. keeras ette ja nii lihtne ja selge see ongi.

üldiselt
11 aastat tagasi

on auto mõeldud teel sõitmiseks

kodanik
11 aastat tagasi

vot nendest kraavidest tuleks pikemalt ja kõvema häälega rääkida. Isegi väikese kiirusega sinna sisse sõites võib kõvasti haiget saada ja auto sodiks teha. Kes kurat küll sellise jama välja mõtles.

labidas
11 aastat tagasi

nii kenad sügavad kraavid kuhu maanduda

Kohalik3
11 aastat tagasi
Reply to  labidas

On eks

Kohalik2
11 aastat tagasi

See kolmas osapool ei olnud süüdi, tä rääkis Cadilaci juhiga pärast ja see väitis, et asi polnud ette keeramises vaid ta tegeles kõrvaliste asjadega sõidu ajal ja kiirus oli ka väheke suurem olnud kui vaja.

Kohalik3
11 aastat tagasi
Reply to  Kohalik2

no täpselt nii ongi… Ma ei saa aru nendest kes siin kolmandat osapoolt süüdistavad

Vastus
11 aastat tagasi
Reply to  Kohalik3

Miks see kolmas osapool nii kusik siis on ja politseisse ültusi ei lähe andma, kui ta nii väga süüdi pole ?