Jõulu teisel pühal sajab lund ja tuiskab

BNS

Tuisk. Foto: Arvo Tarmula
Tuisk. Foto: Arvo Tarmula

Keskkonnaagentuuri prognoosi kohaselt sajab teisipäeval, jõulu teisel pühal mitmel pool lund ja paiguti tuiskab ning külma tuleb kuni seitse kraadi.

Öösel on pilves selgimistega ilm. Enne keskööd sajab mõnel pool kergelt lund, peale keskööd jõuab saartele sajuala, mis laieneb hommikuks mandrile. Mitmel pool sajab lund, saartel ka lörtsi. Paiguti tuiskab. Tuul pöördub põhjast läände, puhudes 2-8 m/s, varahommikul tugevneb Lääne-Eesti saartel ja Liivi lahe ümbruses valdavalt läänetuul 5-11 m/s, puhanguti kuni 17 m/s. Külma tuleb 1 kuni 8 kraadi, saarte rannikul on paiguti 1 kraad sooja.

Päeval on pilves selgimistega, saartel muutliku pilvisusega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool lund, saartel ka lörtsi, pärastlõunal sajud vähenevad. Paiguti tuiskab. Puhub valdavalt lääne- ja edelatuul 2-7 m/s, puhanguti kuni 11 m/s, saartel ja Liivi lahel ennelõunal kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1, saartel kuni +3 kraadi. Õhtul tekib mitmel pool jäidet. Teedel on libeduseoht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Parandus!
7 kuud tagasi

Tuiskab ja lund sajab Jõulu 3. pühal! Ilmaennustajad kiirustasid!

Ilus
7 kuud tagasi

foto!

eks
7 kuud tagasi

nii läheb meil iga asjaga kuni vereimejate valitsus võimul

läänlane
7 kuud tagasi

Siin on küll hommikust saati väga vaikne ja pole kübetki lund juurde tulnud. Kuhu see tuisk siis jäi? Ilmateenistus paneb ikka väga mööda! Vaadake parem norra ilmateadet!

tsiises
7 kuud tagasi

ime on juhtunud, seda saab ainult jumal korda saata

iroonia kohatu
7 kuud tagasi
Reply to  tsiises

Siiani arvasid, et suudad seda ise???!!!