Koristatud okste vastuvõtt Haapsalus algas hilinemisega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu linnavalitsus kuulutas, et alates 17. aprillist võetakse Haava tänava lõpus tõkkepuu taga oleval platsil oksi vastu.

Pühapäeva, 17. aprilli keskpäeval pidi linnakodanik Margus Maiste pettuma.

„Tõkkepuu oli suletud,“ kirjutas Maiste oma Facebooki-postituses. „Pärast nii pooletunnist ootamist ei avanenud tõkkepuu, juba ennem oli keegi sinna värava taha oksad maha pannud – küllap oli ootamisest tüdinenud. Ühesõnaga – ei ole mõtet teenust reklaamida, kui seda pakkuda ei suudeta.“

„Selgus, et selle töötaja, kes väravaid avama pidi minema, tervisliku seisundi tõttu ei saanud tõesti õigeaegselt 17. aprillil väravaid avada,“ teatas Haapsalu linna avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus.

Parbuse sõnul reageeris Haapsalu Linnahooldus kiiresti ning juba tunni pärast, ehk kell 13 olid kogumisplatsi väravad kõigile avatud.

„Tund aega hilisema avamise tõttu võeti oksi ja lehti ka tund aega kauem vastu. Vabandame tekkinud ebamugava olukorra pärast,“ ütles Parbus.

Parbus selgitas, et Haapsalu linnakodanikel on võimalus tasuta ära viia enda kinnistult koristatud oksad Haava tänava lõpus tõkkepuu taga olevale platsile veel kuni selle nädala lõpuni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
AR
8 aastat tagasi

Rag Sells on täiesti tegutsev prügifirma.

h.luik
8 aastat tagasi

Palun andke teada mis päevadael ja kellaaegadel on võimalik ka suve jooksul aia prahti kuhugile viia,kas on tasuline või tasuta, kahjuks Pullapäele ja tasu eest rahvas ei taha viia ja siis hakkatakse metsa vedama nagu elu näitab kumb varjant on üldises mõistes kasulikum , reostuse koristus või tasuta vastuvõtt !?