Kanal 2 saade “Kodutunne” on täna Haapsalus Diana juures

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

KodutunneEkraanitõmmis saatest

"21. sajandi needus ehk vähk pole jätnud puutumata vaat et ühtegi Eestimaa perekonda. Haapsalus elav Diana võitleb kurja haiguse tagajärgedega siiani – ta on aastaga kaalus kaotanud 37 kilo ning kehakaal väheneb ikka," kirjutab saatemeeskond Kanal 2 Facebooki lehel.

Kodutunne täitis Diana unistuse ilusast köögist lootuses, et head emotsioonid toovad ka tervise tagasi.

Vaata teleklippi siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Dianale
8 aastat tagasi

Ärge arvake, et keegi süüdistab teid. Jutt käib linna sotsiaalkorterist, mitte üürikorterist. Kui linn annab teile sotsiaalkorteri, siis peaks ta olema igati korras, aga teie puhul linn nii ei käitunud.

Kübe
8 aastat tagasi

Kaine

kati
8 aastat tagasi
Reply to  Kübe

sa oled kaine vä mis plõksid siin

Diana+Moltšanovs
8 aastat tagasi

Tualett ka remonttöid oma tehtud.pott oostetud sest see mis oli kohe katki.ea kogunenud raha ja oostnud.?

Diana+Moltšanovs
8 aastat tagasi

Esimene me ise ümber remontinud.Vahetasime seinad koridoris oma rahas.lagi.tapett.põrand.santehtikad.Jäänud vannituppa ja Suur tuba remonttöid Teime t asapiisi nii kui raha kogunema.Seda korterit Hojame ja Käes ei lase Mina.Punkt.

Diana+Moltšanovs
8 aastat tagasi

Teine vead kirjutasin vabandan .

Diana Moltšanovs
8 aastat tagasi

Ma lugesin Ja teate miss ma Arvan Kodutunne tuleb vahet pole on see sotskorterid või eramaja kõoik teastatid tööd ja asjad soodustus Minulle.hing minu Perelle kinkituseks.Vastavalt dok.olemas.Ja olen Rahulle et Kodutunne tuli ja Aitas .Sotsosakond ka panustas 1/5summa .iga omavalitsus toetab mingi märall Kodutunne proektte.mingi summa .Seza meie Haapsalu sotsosakonda ka tegi.Muidugi asju me teinud ise ja teime edasi ka.Võlgu pole.Hoja oma Kodu.Sest ta ongi meie kaua ootatud Kodu .ja käes ei lase!?

maali
8 aastat tagasi

täitsa uskumatu jah,et linna sotskorterid on sellises seisus ja neid remondib kodutunne?! ja siis veel käib linnapea kohal poosetamas….pannud parem käpad külge….

hm
8 aastat tagasi

sellistesse korteritesse sobiks hästi pagulased,külmetab nad siit kiiresti minema. Kas Mäesalu ja Uus oma truude abilistega sellistel juhtudel ei sooviks abikätt ulatada,et vaheldseks oma kogukonna elanike heaolu eest hoolitseda?

Näitab seda ,et
8 aastat tagasi

maksumaksja raha hajub õhku . Elu ajal maksad makse ja kui enam ei jõua maksta oled prügikastis.Kohutav kuhu inimesed elama aetakse abiks ikka.! Häbi kogu süsteemile ,et ei ole inimlikkust ja toetust olemas hädasolijale.

kodanik
8 aastat tagasi

Kas tõesti ei ole linnapeal häbi, et Kodutunne tuleb ja remondib linna sotsiaalkorteri vabatahtlikke annetajate toel? Kas tõesti on linnavalitsus nii abitu, et ei suuda isegi neid väheseid kortereid, mis tal on, hoida korras?