Läänemaa aasta õppija tiitli sai Liina Vaimla

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

liina_vaimla

Liina Vaimla. Foto: Erakogu

Tänavune aasta õppija on Lihula gümnaasiumi matemaatika ja ettevõtluse õpetaja ning haridustehnoloog Liina Vaimla, teatas Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsioon.

„Mulle meeldib ennast täiendada–see annab mulle kindlustunde tuleviku ees. Soovitan seda kõigile, kellel kuskil südamepõhjas midagi kripeldab või kellel on kunagi midagi pooleli jäänud. Katsuge leida õige hetk ja koht, kus algust teha,” rääkis Vaimla.

Minu õpingute juures on väga olulist rolli mänginud mu perekond – abikaasa, lapsed ja vanemad. Ilma nende abi ja mõistva suhtumiseta ei oleks ma midagi saavutanud, sõnas Vaimla.

Lihula keskkooli lõpetas Vaimla aastal 1989. Peale keskkooli asus ta õppima Tallinna pedagoogilisse instituuti matemaatika-informaatiku erialale, kuid pisipere lisandudes õpinguid lõpetada ei õnnestunud.

Siht silme ees, et haridustee tuleb lõpule viia, astus Vaimla Lääne-Viru rakenduskõrgkooli, mille ta lõpetas ärijuhtimise erialal aastal 2011 cum laude.

Õpetaja ametit proovis Vaimla esimest korda aastal 1995, kui temast sai neljaks aastaks muusikaõpetuse asendusõpetaja Tuudi algkoolis. Alates aastast 2000 sai temast poemüüja, hiljem kaupluse juhataja.

Vaimlast sai taas pedagoog 2008 aastal, kui ta hakkas andma Lihula gümnaasiumis ettevõtluse tunde.

Sel sügisel alustas Vaimla õpinguid Tallinna ülikoolis matemaatikaõpetajate ümberõppekursusel.

Maakonna parimad esitatakse üleriigilisele komisjonile, kus valitakse Eesti aasta õppija.

9.-16. oktoobrini toimub täiskasvanud õppija nädal. Täiskasvanud õppija nädal on elukestvat õpet propageeriv üritus, mille eesmärk on tunnustada tublimaid tegijad ja teadvustada elukestva õppe ja täiskasvanute koolituse tähtsust.

Täiskasvanud õppija nädala moto on „Õige aeg on õppida.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Liina
8 aastat tagasi

on väga tubli!