Poes näpanud kultuuriministeeriumi asekantsler astus ametist tagasi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tartus esmaspäeval poevarguselt tabatud kultuuriministeeriumi kunstide asekantsler Raul Oreškin esitas avalduse teenistusest lahkumiseks, mille minister ka rahuldas.

Konkurss kunstide asekantsleri kohale tuleb uue aasta alguses, teatas kultuuriministeeriumi pressiesindaja.

Kaubamaja toidupoe turvatöötaja märkas erinevaid kaupu näpanud Oreškinit kella 11.30 ajal ning pidas ta kinni. Selgus, et mees oli varastanud veini, jäätist ja päikesekreemi, kokku 50 euro väärtuses kaupa.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja kinnitas BNS-ile, et kaubamajas avastati esmaspäeva hilishommikul vargusjuhtum. “Tabatud isik oli kaine, käitus rahulikult ja kahetses tehtut. Tema suhtes alustati väärteomenetlust ning teisipäeval kuulab politsei üle turvatöötaja,” lisas pressiesindaja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
eelmisele
9 aastat tagasi

ära rohkem peale võta! arvad tõsiselt, et kleptomaania on nakkushaigus millele eriti vastuvõtlikud on just reformierakondlased? Et Siimonil hakkasid näpud haiguse tõttu sügelema?

/../
9 aastat tagasi
Reply to  eelmisele

Kui sa kleptomaaniat erakondliku kuuluvuse järgi defineerid, siis ütle mulle kas või üks “erakondlane”, kellel näpud ei sügele!? Ma võtan rõõmsalt peale, sina aga ära üldse mõtlegi midagi võtta, ei tea mis paska sa siis veel siia kribama tuled.

Kõver+Peegel
9 aastat tagasi

kahju, et uue aastani ei kannatanud oodata, siis oleks seda vargust saanud väärteona kajastada. Samas, kui tegu on Lauri Luige koduparteilase, reformierakondlasega siis see polegi ju vargus, pigem selline, noh, näpuharjutus. Igatahes jõudu seltsimehele, harjutamine teeb meistriks ja kui veab, siis kuuleme varsti uutest VEB fondidest, Autorollodest ja 10000000 usd kadumistest. KINDLALT!

/../
9 aastat tagasi
Reply to  Kõver+Peegel

Konkreetsel juhul oli tegu kleptomaaniaga, mida on põdenud ka miljardärid. Haiguse üle ilkumine on perversne.