Lihula kahe hukkunuga tulekahju sai alguse küünlast või sigaretist

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

lihula_tulekahju

Septembri alguses Lihulas kaks inimelu nõudnud kortermaja põleng sai alguse hooletust suitsetamisest või järelvalveta küünlast.

«Politsei kriminaalmenetlust ei algatanud. Menetlejad tegid kindlaks, et tulekahju võis saada alguse hooletust suitsetamisest või siis valgustamiseks hooletult kasutatud küünlast,» ütles BNSile Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais, kelle sõnul olid mõlemad versioonid tõenäolised, ent täpselt ei ole võimalik asjaolusid kindlaks teha.

Lihulas põles 8. septembri varahommikul kahekorruselise kortermaja teine korrus, kus viibinud eakat meest ja naist kiirabi enam päästa ei suutnud. Tules sai kahjustada korteri elutuba ja koridor ning akna kaudu levis tuli ka räästasse, enne kui päästjad selle kustutasid.

Korteris oli elekter välja lülitatud. Samasse korterisse olid päästjad tulekahju kustutama sõitnud ka varasematel kordadel.

Tänavu on tulekahjudes hukkunud kokku 34 inimest, möödunud aasta sama ajavahemiku jooksul nõudsid tuleõnnetused 30 inimelu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kui
9 aastat tagasi

50+ mees on eakas, kes siis pensionärid on ……..