Siim Sukles lahkub EOK peasekretäri kohalt

BNS

Siim Sukles
Olümpiakomitee juhid Urmas Sõõrumaa ja Siim Sukles. Foto: Tanel Meos

Eesti Olümpiakomitee (EOK) Haapsalust pärit peasekretär Siim Sukles teatas teisipäeval, et lahkub oktoobri keskel ametist ega kandideeri EOK presidendiks.

“Hetk, kui emotsioonist hakkab saama statistika ja statistikast saab mõnikord emotsioon, tuleb teha kaalutletud otsus. Seega annan teada, et minu viimane tööpäev Eesti olümpiakomitee peasekretärina on 18. oktoober ja teiseks, ma ei kandideeri olümpiakomitee presidendiks,” edastas Sukles. “Siiralt, on olnud au ja rõõm olla osa Eesti olümpialiikumise 100 aastast. Aga tark on millalgi kõrvale astuda ja see hetk on käes.”

“Olen olnud kahel erineval perioodil olümpiakomitee tegevjuht kokku 16 aastat. Aastad, mis on olnud täis tohutult emotsioone, suurte muutuste ja projektide käivitamisi, eredaid medaleid, ja nagu ikka, ka tagasilööke,” kirjutas Sukles.

“Olla osa rahvusvahelisest olümpialiikumisest niivõrd kaua on hindamatu kogemus, mida on raske millegi muuga asendada. Nii nagu mu hing, kirg ja süda on siiani meie kultuurieluga, on ja jääb ka sport minu sisse lõpuni,” lisas Sukles.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments