Lääne Elu paberleht neljapäeval, 20. juunil

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa EKRE mureneb tasapisi

Nädalaga kaotas EKRE Läänemaa piirkond üheksa liiget, Lääneranna vallas tegutseb tosin aastat erakonda kuulunud ja sealt lahkunud Viktor Kruuse uue partei loomise nimel. „Mina tean üheksat väljaastumist eileõhtuse seisuga,“ ütles EKRE Läänemaa piirkonna esimees Hardi Rehkalt Lääne Elule eile. Piirkonna ligi 250 liikme kohta ei ole see suur hulk.

Erki Meister mõtiskleb kunstisaalis inimloomuse üle

Kuigi haapsallasest kunstnik Erki Meister avab oma uue näituse performance’iga fotograafia surmast, eksponeerib ta kunstisaalis veerandsaja aasta taguseid fotosid.

 

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments