Eesti jahivibu meistritiitlid tulid Läänemaale

Andra Kirna

andra@le.ee

Klubi Lääne Vibulaskjad korraldas Palivere Turismi- ja Tervisespordikeskuses Eesti meistrivõistlused vibujahis ning Eesti Jahispordiliit Fitasc Sporting Esotnian Open'i ja Eesti meistrivõistlused jahilaskmises.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (kohalik)
8 päeva tagasi

Täiesti arulage on lubada praegusel pesitsusrahu ajal metsas sellist paugutamist! Kurb, et loodusega üldse enam ei arvestata. Inimesi teavitati aga kas ka metslooma- ja linnupoegi? Kõrvala asub ju Marimetsa hoiuala. 4 päeva kõmmutamist kostis Allikmaa külla ja Palivere alevisse mitme kilomeetri taha. Mis siis veel kõrvalolevast metsast rääkida? Kas see tervisespordikeskus raha nimel nüüd hakkabki kohalike elu keeruliseks tegema? Ilus Pikajala mäe loodus on nii “ära asustatud” et midagi pole järgi jäänud.
Üks väike seltskond teenib raha looduse ja kohalike inimeste arvel.

Nöörsidur
6 päeva tagasi
Reply to  Nimi (kohalik)

Tõsi, igasugune paugutamine igal ajal on arulage. Mingu Nursipalusse ja möllaku seal või kus iganes on ajututele mõeldud paugutamise paigad.