Kullamaa jüriöö jooks saab 55aastaseks

Kullamaa Jüriöö jooks. Foto: Urmas Lauri
Kullamaa Jüriöö jooks. Foto: Urmas Lauri

Täna õhtul kell 20.30 algab 55. Kullamaa jüriöö jooks.

Võistluse korraldaja Marten Jõevee sõnul on keeruline prognoosida, kui palju võistkondi rajale tuleb. Enamasti panevad kuueliikmelised võistkonnad end kirja kohapeal. Ühes võistkonnas peab olema kolm mees- ja kolm naisliiget. Teatejooksul tuleb meestel läbida 500- ja naistel 200meetrine distants. Kokku on ühel võistkonnal vaja joosta 2,1 kilomeetrit.

Võistlus algab Kullamaa keskkooli juures, kus enne jooksu toimub ka võistkondade registreerimine. Autasustamine on Rohumäel. Parimatele võistkondadele on auhinnad, kolm distantsi kõige kiiremini läbinud võistkonda saavad medalid.

55. korda toimuv Kullamaa jüriöö jooks on Läänemaa üks vanimaid jooksuvõistlusi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu
28 päeva tagasi

Pealkirja panija ise ka aru saad “Kullamaa jüriöö jooks saab 55aastaseks” ?