Läänemaa korvpallimeistriks tuli Nõva/Kalasaba

Esikohamängus kohtusid omavahel Nõva/Kalasaba (oranžis) ja KK Askus. Foto: Tiit Treimann

Esikohamängus kohtusid omavahel Nõva/Kalasaba (oranžis) ja KK Askus. Foto: Tiit Treimann

Nädalavahetusel Wiedemanni spordihoones peetud Rannarootsi korvpalliturniiril kaitses Läänemaa meistritiitlit Nõva/Kalasaba meeskond.

Võistlusel osales kuus võistkonda, kes olid jagatud kahte alagruppi. Alagruppides mängisid kõik kõigiga läbi ja kaks parimat pääsesid poolfinaalidesse.

Mängud olid huvitavad. Kohe esimeses A-alagrupi mängus alistas KK Askus valitseva meistri Nõva/Kalasaba. Lisaks sai viga Nõva liidermängija Andreas Märtson. A-alagrupi kolmas meeskond Saunaklubi/Kossu@ oli selgelt nõrgem ning poolfinaali ei pääsenud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jama
19 päeva tagasi

Ainult 6 võistkonda oli. Raudselt Läänelal jälle kõige suurem toetus korvpallile nagu iga aasta. Kõik muidugi Lassi tasku.

Laanlane
19 päeva tagasi

Miks osaleb LÄÄNEMAA meistrivõistlustel hiiumaa klubi askus?? Ja pärnumaa alla kuuluv lääneranna? Kus on taebla, palivere, sk haapsalu?

Tiit
19 päeva tagasi
Reply to  Laanlane

Askus on osalenud juba 10 aastat, kuna Hiiumaal enda meistrivõistlusi pole. Lääneranna on endine Lihula, kes on ka ajalooline Läänemaa osa