Marika Tuus-Laul: tasuta ühistranspordi kaotamine lööb maainimese rahakoti pihta

Lääne Elu

info@le.ee

Marika Tuus-Laul

Marika Tuus-Laul

Üheksa aasta eest, 2015. aasta riigikogu valimistel lubas Keskerakond võimule saades kehtestada maakonnasisese tasuta ühistranspordi üle Eesti.

Tollane Keskerakonna esimees Edgar Savisaar seisis selle eest, et kõik Eestimaa inimesed saaksid sõita ka maakonnaliinidel tasuta, nagu see oli Tallinnas olnud juba aastaid. Selle punkti kirjutasime suurelt ka valimisprogrammi. Kui ma sellest rahvakohtumistel rääkisin, ei võetud mind tõsiselt. See on utoopia, need on vaid lubadused, öeldi siis. Rahvas oli umbusklik, sest tasuta sõit tundus olevat liiga roosiline unistus. Läks aga õnneks teisiti.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jenkem
3 kuud tagasi

Maa inimest ei koti buss, sest seal seda ei käi, küll aga automaks ja muud valitsuse võrukaela välja mõeldud ja seadustatud raharöövimised inimestelt

see riik
3 kuud tagasi

on lõpetanud eksistentsi üle kolmekümne aasta tagasi, mis lubas 1980 aastaks tasuta korteri, bussiliikluse ja ülepea, et igaüks teeb niipalju tööd kui tahab, aga saab riigilt tasuta vajaduse järgi.

Arvaja
3 kuud tagasi

Mitte tasuta vaid tasutud.

Tõsi, jah?
3 kuud tagasi

Aga mis me selle arvamusega peale hakkame? Mis lännu, see lännu…

karl pents
3 kuud tagasi

Sa vaata, kes räägib!

Conchita Worsti
3 kuud tagasi

soovahetus pole ka tasuta ja mis pärast kogu garderoobi vahetamine veel maksma läheb