Galerii: promenaad täitus laadameluga

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 60

Fotod Kaire Reiljan

Valge Daami aeg sai hoo sisse kui Valge Daami laat laupäeva hommikul promenaadil käima läks.

Sel aastal oli laadale registreerunud 120 kauplejat ja laadaletid täitsid kogu promenaadi ulatudes kuursaali juurest Aafrika rannani välja. Kaupa, mis lettidelt vastu vaatas, oli seinast seina – ehteid, puutööd, keraamikat, rõivaid, nahatooteid ja muidugi kõikvõimalikku toidukaupa Peipsi sibulatest ja suitsulihast pagaritoodete ja maitseaineteni.

Kes vahepeal laadamelust hinge tahtis tõmmata, sai kuulata kõlakoja juures muusikat või jälgida Aafrika rannas Läänemaa tantsijate ja võimlejate etteasteid. Lapsed tundsid rõõmu Ranna rantšo loomadest, keda sai silitada ja harjata, batuutidest ja karussellidest. Laste päralt oli ka promenaadi tantsupaviljon, kus sai vaadata Miksteatri etendust ja Marko Valkeri juhendamisel teha tutvust taime- ja putukamaailmaga.

Valge Daami laat promenaadil kestab veel pühapäeval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
24 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
noh
10 kuud tagasi

kuulge, aga ärge käige ja ärge ostke kui ei meeldi

vähki
10 kuud tagasi

tekitava nurgataguse suitsuliha ostjad olid üliõnnelikud

1 naine
10 kuud tagasi
Reply to  vähki

Mul oli kahju nendest loomadest, kes selle kantserogeense tossu sees olid ja kõige lähemal olid tõllaga hobused, kes inimesi sõidutasid. Samal ajal oli seal kohutav muusikaline lärm – breiktantsijad olid vist need, kes sellist muusikat armastavad. Kahju loomadest, kes seda peavad taluma. Ka inimesed vaatasid seda kurvalt pealt.

Teet
10 kuud tagasi
Reply to  1 naine

Loomadele igapäevaselt lastaksegi muusikat.

Mats
10 kuud tagasi
Reply to  Teet

Kes see laseb, tahaks teada?

iga
10 kuud tagasi

nurgatagune müük on nüüd laat ja festival, nagu laulgi ütleb, seal viru nurga taga on pättide paradiis

huvitav
10 kuud tagasi
Reply to  iga

?

rahapesu
10 kuud tagasi

üritused, millegipärast kaubanduskeskusi seal oma toodangut realiseerimas ei näe, sest kõike seda mida keegi seal laadal cash edasi müüb on igapäevaselt kõikjal saada, mõelda , tulla sibulat aafrika randa ostma – nonsess

Laadaline
10 kuud tagasi
Reply to  rahapesu

Ei imesta üldse kui sibula kilo laadal üle 3 euro juba on. Ulme hinnad.

Sokk
10 kuud tagasi
Reply to  Laadaline

Tartu turu Peipsi sibul 4eur/kg

Nimi (kohustuslik)
10 kuud tagasi

Väga huvitav ja suure valikuga laat oli! Palju ilusat käsitööd,huvitavad ja maitsvad toidud, joogipoolis, miniloomaaed, võimalus suursuguses hoburakendis linnas tiir teha, esinejad jne. Mis siis peaks veel olema et eelkirjutajad rahul oleksid???

Sokk
10 kuud tagasi

Laada tolad olid puudu

Nimi (kohustuslik)
10 kuud tagasi
Reply to  Sokk

Ja miks sa siis ei läinud?

UUdo
10 kuud tagasi
Reply to  Sokk

Kohal olid!!

Indrek
10 kuud tagasi
Reply to  Sokk

Mina olin küll kohal. Siin vist kirjutab inimene, kes tegelikult kohal ei käinudki!? Suitsukala, vaadiõlu, naisele kleidike, lapsele lambavillakindad ja muidugi õnneloos ka nalja pärast. Ärgem unustagem ka esinejaid, igale maitsele oli! Ei tea kas just tola olin, et käisin, aga kui nii, siis võin ka olla. Ägedam laat, kui need deja vu söögitänavad.

Toots
10 kuud tagasi
Reply to  Indrek

Need õnneloositajad on veel erilised lüpsjad. Mingit mõttetut kräppi saad oma raha vastu.

Indrek
10 kuud tagasi
Reply to  Toots

Jah, aga see käib laada juurde, lastel lõbus ja pole kallis ju, mingi 10 euri maksta nürida noolega pooltühja õhupalli visata, nalja saab ja lohutusauhind on ikkagi väike maeiteamisrasvaga tehtud šokolaadike. Naeratus näole ja Euroopasse! Ära jonni!

Kaja hävituspataljon
10 kuud tagasi
Reply to  Indrek

Euroopasse koos Kaja ja Reformierakonnaga!

Kati Nõdra
10 kuud tagasi
Reply to  Indrek

Need loositajad nagu soolapuhujad. Püüavad lollidelt raha kätte saada. Neid on mõistlik boikottida.

lollusel
10 kuud tagasi
Reply to  Indrek

pole ju piire

turul
10 kuud tagasi

aga valitses vaikus, nõme värk

IRW
10 kuud tagasi

Kahjuks on laatadest saanud juba mõned aastad tagasi igavad kaltsukad, mttetu hiina nänn ning kallimate hindadega kui poes sibula jms. müüjad. Lisanduvad kirvehinnaga toitlustust pakkuvad isikud.

Teet
10 kuud tagasi
Reply to  IRW

Laadal pole enam midagi soodushinnaga ega odavat.

Indrek
10 kuud tagasi
Reply to  IRW

irw itajal pole elus enam mitte midagi positiivset, see võrdub kiirelt minekut tegelikult. Ole kaitstud ja paranda ennast! Soovitan.