Anvar Samost: uue riigikogu lootuseta katse ametnikud paika panna

Anvar Samost. Foto erakogu

Paari nädala eest juhtus riigikogus lugu, millist pole ammu nähtud. Valitsuskoalitsiooni kuuluva olulise komisjoni juht saatis riigikantseleile ja ministeeriumidele kirja, milles nõudis Euroopa Liidu õiguse ülevõtmise sildi all ametnike poolt seadustesse nende enda algatuste sokutamise lõpetamist. Varem on samasugune juhus korra ette tulnud siis, kui peaminister oli Mart Laar ehk üle 20 aasta tagasi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ummamoodu
10 kuud tagasi

Poliitikuid peaks saama ka koondada väikese etteteatamise tähtajaga. Kui ikka ajavad ainult paha haisu välja, ei sulandu kollektiivi ja tulemusi pole, siis mingu võtku ennast töötukassas arvele. Mõned tuleks üldse isolatsiooni panna või täiendõppele

poliitik
10 kuud tagasi
Reply to  Ummamoodu

see on valega ostetud või iseendale omistatud ametinimi

Imeline Eesti
10 kuud tagasi

Miks ainult ametnikud, loll poliitik on alati nuhtluseks rahvale ja ka praegune koalitsioonileping näeb ette Eestis siseriiklikult karmima regulatsiooni kehtestamist, kui EL regulatsioonid seda tegelikult nõuavad. Nimelt on kirja pandud eripoliitikat oma rahastaja soovil ajava sotside mõtted. Masendav banaanivabariik koos ajakirjanduse puuduva kvaliteetiga.

diktaator Julius
10 kuud tagasi

kaklejate parlament laiali saata ja uued valimised
Anda presidendule piiramatu võim

Tige kala
10 kuud tagasi

Ainuke võimalus seda jama vähendada on ametkonna kohene 30% vähendamine

mis
10 kuud tagasi

siin üllatavat on, enam ministeeriume ongi sisustatud kõiksugu onupoegadega ja eks püütakse oma soojast toolist kinni hoida, need moosivargused on igapäevased