Külarahvas lõi Linnamäe keskuse amplitega särama

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Linnamäe sai amplid. Foto: Eve Tamm-Hinno

Oru kandi rahvas on seda meelt, et kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Kui selgus, et tänavu pole vallal võimalik Linnamäe peatänava äärde ampleid osta, otsustasid 24 ilumeelega ja kodukandi heast väljanägemisest hoolivat inimest Linnamäelt, Vedrast, Saunjast, Ingkülast ja Keedikast soetada Oru kandi keskuse Linnamäe peatänava äärde amplid oma raha eest.

„Amplite idee algataja Indrek Loorensi koduõuel laeti ATV käru Oru kandi hea sõbra Kareka aiandi ilu täis ning Kellian Koit, Brite ja Arnold Kuusklaid said karget kevadõhtut trotsides amplite riputamisega pihta hakata,” kirjeldas Eve Tamm-Hinno Linnamäe arenguseltsist.

Ees on järjekordne tõenäoliselt kuum suvi ja selle ühiselt soetatud ilu eest hakkavad vabatahtlikkuse korras hoolitsema viis-kuus ümberkaudset peret.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kajal
1 aasta tagasi

on õigus, raha loobitakse mõtetutesse kohtadesse, kõik need uued eesmärgid peaks neid tobedaid kulutusi vähendama, lilledele tuleks käibemaks tõsta 30 %- le, meil nursipalu vaja välja ehitada, aga mitte teeääri lilledega ehtida