Pääste: Ristil tuli maja katuselt suitsu

Lääne Elu

info@le.ee

20. mail kell 10.50 sai häirekeskus teate, et Lääne-Nigula vallas Risti alevikus Lihula maanteel tuleb maja katuselt suitsu.

Kohapeal selgus, et inimene oli pliidi alla tule teinud, kuid see hakkas suitsu sisse ajama. Päästjad ventileerisid ruumid ning tegid korteriomanikule selgitustööd.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
haapsalu
10 kuud tagasi

superrimi juures tuleb tihti piibutavatel alaealistel valget suitsu suust

Olavi
10 kuud tagasi

Aa keegi igavusest ikka helistas, mõtlesin, et see mingi väljamõeldud patrull sõidab ringi maksumaksja kütte eest. Hea patrullida, kui ise ei maksa. Mobiiltelefoni ajastul on paraku ka pahupooled nagu näha. Inimesed lähevad täitsa ogaraks peast oma helistamistega. Häirekeskuses töötajatel on kopp täiega ees, helistatakse iga asja ja mitte iga asja peale. Kohutav

nagu
10 kuud tagasi

lasteaed, kuhu helistada, kui naabrimees tagumikku kratsib

paistab jah,
10 kuud tagasi
Reply to  nagu

saab ennast korraks tähtsana tunda, vilkuritega autot ja vormis mehi näha, ning tagatipuks oma vägitoe saavutusest ka lehes lugeda. Igati väärt ettevõtmine ju.