Juhtkiri: ohtlikud tornid ja ohutud mänguväljakud

Lääne Elu

info@le.ee

Riigimetsa majandamise keskus (RMK) lammutab Läänemaal kaks vaatetorni. Ühest küljest on põhjenduseks see, et maa omanikud ei soovi enam vaatetorne oma maale, teisalt kinnitab RMK, et vaatetornid on amortiseerunud ja kasutajatele ohtlikud.

Pealtnäha korralikule Kirimäe vaatetornile on ühe ohu allikana välja toodud, et käsipuult võib saada kätte pinnu ja kuuemeetrisel trepil on vaja vaheplatvormi, muidu võib trepilt kukkuda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
käbi
11 kuud tagasi

Kole lugu aga tundub nagu eestlased oleks lausdebiilikud, kui ikka pole öedud, et kahvlit ei maksa koos kartuliga alla neelata, siis on häda käes…
Mõni aasta tagasi Portugalis käies näiteks seal oli 10 m kõrgusel kindlusemüüril kõndides ühel pool servana ainult ca 30 cm kürgune kiviserv, rohkem nagu sümboolne. Ei mingit käsipuud ega muud taolist. Inimesed peavad ise hindama kus ja kuidas nad ronivad ja kas saavad sellega hakkama.
Aga meil – käsipuust võib pinnu saada!!!!!!!!!