Hannes Rumm: mis on Haapsalu hruštšovkadel pistmist europaanikaga?

Kümmekond aastat tagasi nuuksus peaaegu kogu Eesti ajakirjandus nutta: euroliit sunnib meid loobuma hõõgpirnidest, uued leedtehnoloogia lambipirnid on kallid, nende soojus harjumatult külm ja rikub inimeste silmi!

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ega...
1 aasta tagasi

… kapitalism rahu ei salli, algusest lõpuni pead jooksma – elu eest.

seikspiir
1 aasta tagasi
Reply to  Ega...

… rügama ja rassima, et ise kuidagi ära elada ning rikkad saaksid aina rikkamaks

peter
1 aasta tagasi

see kõik on nii kummaline …. ajal kus rahandus on kukke aetud, kõik ebastabiilseks muudetud … Tegelikkuses on ka ehitushinnad laes ning ühegi maja puhul pole enam 30 – 40 % abirahaga võimalik täisrenoveerimist läbi viia selliselt , et uus maksekoormus jääks samadesse piiridesse varasemaga. Varem oli see üks ja ainus argument , aga nüüd renoveeritud majadeski kõik pea peale pöördunud … energiahinnad laes ja kõik edud ja ootused hävinenud. Mõnel juhul suudeti laenumakse perioodiks sättida 10 aastat – need majad on ainsad, millel mingigi majandusargument veel põsib. See peaks olema ju täiesti rumal kui renoveerid ja maksad 30 aastat… Loe rohkem »

Lollidemaa
1 aasta tagasi

Naljakas oli lugeda Saaremaa sotsialistist aktivisti Heiki Hanso hala, et tema ei taha euroremonti, mis EL-i poolt peale surutakse. Ometi tema parteikaaslased Maria Kaljurand ja Sven Mikser pressisid selle Europarlamendis läbi. Liberite lollus ja silmakirjalikkus on mõõtmatu, aga ühel hetkel hakkavad nad ka ise oma jaburuste all kannatama.

hannese lambike
1 aasta tagasi

valgustab ja soojendab meie tumedaid ajusid päevast päeva, mis küll saab , kui hannest enam ei ole. mis eestist saab, kuhu maailm siis suundub

seikspiir
1 aasta tagasi

Ukraina rinne liigub aeglaselt, kuid kindlalt Venemaa soovitut suunas, mis tähendab, et ühel päeval on sõda ka meie õuel. Kas selles valguses on elamute renoveerimine praegu kõige põletavam teema?

Kati Nõdra
1 aasta tagasi

Ega ma midagi arukat ei oodanudki.

Kohalik
1 aasta tagasi

Olid ühes teises liidus kampaaniad…üks suuremate eesmärkidega kui teine….nüüd oleme jälle nende küüsis….paraku nüüdsed kampaaniad tunduvad utoopilisemad.
Ikka kõik hoogtöö korras….vaktsineerimine…soojustamine…elektriautod….
mis järgmiseks….kolimine Marsile….

2. kodanik
1 aasta tagasi

Hõõgpirnide keelustamise temaatika oli üleval mitte kümme, vaid viisteist aastat tagasi. Tollel ajal oli kõige levinum alternatiiv säästupirn, mis oli hõõgpirnist oluliselt kallim, aga lubatud kümnekordselt pikemat kasutusiga ei suutnud küll keegi tuvastada. Pluss sinna juurde veel see, et säästupirn ei sobinud ruumidesse, kus oli vaja lühiajalist valgust, sest see pirn vajas mõnda aega soojenemist, et täit valgust anda. Ja kuna inimene teeb oma otsuseid reeglina rahakoti pealt, siis vastuseis Euroopa järjekordsele sunnile oli täiesti arusaadav. Leedtehnoloogia, millest autor pajatab, jõudis massidesse märksa hiljem. Kui hakata kampaania korras maju renoveerima, siis ilmselgelt pole loota ehitushindade langemist, vaid pigem vastupidi. Ja… Loe rohkem »

arnoldd
1 aasta tagasi

1.50 päevapilet , ei tahaks isegi 10 sendi eest , ausalt .

Martin
1 aasta tagasi
Reply to  arnoldd

Kas sunnib keegi, partei?

.....
1 aasta tagasi
Reply to  Martin

Vait!!!

Martin
1 aasta tagasi
Reply to  .....

Kaeban isale, aga sa saad!

Paralepa autoriteet TSIISIKOV
1 aasta tagasi
Reply to  Martin

Pool Panfilovkat võivad su isad olla ju .

just
1 aasta tagasi

sellised need tolle aegsed lambid olidki