Juhtkiri: pühapäeval oli tõehetk

Lääne Elu

info@le.ee

Pühapäeva hilisõhtul selgusid riigikogu valimistulemused. Rõõmustada said vaid Reformierakonna ja Eesti 200 liikmed, sest nende kohtade arv riigikogus kasvas.

Teiste erakondade liikmed võivad küll öelda, et on tulemusega rahul, kuid vaevalt see päriselt nii on. Ükski erakond pole ilmselt rahul, kui nende mandaatide arv riigikogus väheneb, eriti kui eesmärgiks on olnud peaministritool.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nagu
1 aasta tagasi

nüüd teada, aitasid liberid võimule ka kõik need putinlaste KOOS -le antud hääled

IRW
1 aasta tagasi

Kaabud said jalaga…..

Hellat
1 aasta tagasi
Reply to  IRW

Vaate, et ise jalaga ei saa

arvamus
1 aasta tagasi
Reply to  IRW

Suur õnn, et kaabude bande ei pääsenud võimule–see kohe on üks selline partei, kuhu sätivad end kõiki ja kõige vastu olevad tüübid. Võta või Vooglaid, kisab ja materdab Toompeal avalikus ruumis, labastavad plakatid käes, Tarandile jalaga tagumikku ja tõrvikutega trambivad pealinnas ringi. Noor Helme peab ähvardava kõne peale valimisi,. et nüüd te veel näete mis juhtuma hakkab, umbes nii, et nälg ja surm ja kõik muud õudused me rahvast tabab ,kuna valijad tegid oma valiku nii, nagu tegid. Ja mis jube valimisreklaam neil veel oli,, päästame eesti rahva reformierakonna kägistavate käte vahelt,, oli üks neist fraasidest Hea ,et valijad päästsid… Loe rohkem »

Kohustuslik
1 aasta tagasi
Reply to  arvamus

Kuskohas see Varro Vooglaid kisanud on? Niipalju kui teda näinud olen on ta alati väärikalt käitunud. Tema vaated ei pruugi meeldida ja ei peagi meeldima, aga pole teda kunagi kisamas ja materdamas näinud. Võta rahulikult ja lõpeta laimamine.

2. kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  IRW

On veelgi häid asju. Pole vaja vaja muretseda, et raudtee Turbast edasi tuleb või mõni maakool kinni panemata jääb. Ja roheenergiat saab olema nagu putru, et elektriautosid laadida. Kindlasti on midagi toredat veel, mis suure õhinaga meelde ei tulnud. 🙂

algab
1 aasta tagasi
Reply to  2. kodanik

üleriiklik paaritumine

IRW
1 aasta tagasi
Reply to  2. kodanik

Üks hea asi tõesti : see hullumeelsus-haapsalu raudtee- jääb tulemata . Ja loodaks et 4 aastaga läheb see idee nii hapuks et kõik selle unustavad