Kolm läänlast pürivad Reformierakonna nimekirjas riigikokku

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu volinik Roger Tibar pürib ka riigikokku. Foto: Malle-Liisa Raigla

Täna selgusid kõik kaheksa Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa valimisringkonnas Reformierakonna nimekirjas riigikokku kandideerijad.

Nende hulgas on kolm läänlast: Jaanus Ratas, Roger Tibar ja Jaanus Müür. Ringkonna erinumber on Kalle Laanet.

„Erakond on pingutanud, et panna riigikogu valimisteks kokku võimalikult tugev nimekiri, kus oleks esindatud üle-Eestiliselt tuntud kandidaadid ja kohalikku elu tundvad inimesed. Kõik nad seisavad selle eest, et Eesti tulevik oleks kindlates kätes,” ütles erakonna peasekretär Timo Suslov.

Erakonna üldnimekiri selgub sisevalimiste tulemusena, mis lõppevad 14. detsembril. Lõplikult kinnitab nimekirjad erakonna üldkogu 14. jaanuaril.

 

Reformierakonna kandidaadid Hiiu-, Lääne-, Saaremaal

  1. Kalle Laanet
  2. Urve Tiidus
  3. Aivar Viidik
  4. Jaanus Ratas
  5. Marliis Rettau
  6. Roger Tibar
  7. Jaanus Müür
  8. Jaanus Tamkivi
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
87 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sibul
1 aasta tagasi

Kolm paksu sakslast ja kleenukene mees …

Peer
1 aasta tagasi

Huvitav on see, et täbar on nimekirjas 6, aga see tähendab, et ta ei saa sinna, küll aga toob nimekirja esimesele ja teisele hääli.

käbi
1 aasta tagasi

Nimi pole oluline aga poisinolgid ei tohiks küll pääseda riigikokku teiste elu-olu üle otsustama, sinna peaks minema inimesed, kellel rohkem elukogemust. Oluline pole kui ilus sa peegli ees paistad, vaid mis sa teha suudad ja oskad.

Ei tea...
1 aasta tagasi
Reply to  käbi

päris naiivne on arvata minumeelest, et “poisinolk” inimeste eluolu muuta kuidagi suudaks. Seda ei suuda vanemadki ju. Demokraatia on selle nimi. Mitte midagi ei liigu, aga vaieldakse päevade kaupa ja lõpuks tuleb mingi umbmäärane mittemidagi ütlev otsus. On üldse midagi muudetud või ära tehtud? Pole ju. EI suuda pensionigi tõsta normaalselt, vaieldakse aastakümneid ja iga jummala valimiste eel lubatakse. Kas pole imeline? See mis meie maal midagi konkreetselt muudab, see otsus tuleb brüsselist või veel kaugemalt.

jhiuo
1 aasta tagasi
Reply to  käbi

kas penskarid on paremad v kes oma minevikus kinni

Kohus on sõltumatu
1 aasta tagasi

Halleluuja õed ja vennad Issandas
Ilusat 2 adventi

Kohus on sõltumatu
1 aasta tagasi

See nn.Jegoor kukub varsti kusagil…
Loodetavasti enemalt aastavaherust

Nojh
1 aasta tagasi

Andres suhtleb jälle iseendaga. Raske juhus. :)))))

Hahaha
1 aasta tagasi

see läks küll täppi :))) Väga peen huumor! Kuigi see huumor pole, aga ikkagi väga andekas tähelepanek!

Sommist tulnud
1 aasta tagasi

Miks te sotse ei vali? Kõigil oleks kohe parem majanduslikult. Riigivõlg küll kasvaks mühinal, aga mis sellest, terve maailm on võlgu, seeeest oleks igasugused toetused olemas kõigil, kes ei viitsi või ei saa tööl käia. Keegi ei tohiks nälga tunda ega elukoha pärast muretseda, kui ikka õiged sotsid valitseks. Vaadake põhjanaabreid. Kohalikud valivad koguaeg sotse tagasi, kedagi ei koti see võlg, aga lihtne on elada, ainuüksi toetustest võib paremini tööd tegemata liugu lasta, kui siin riigis kuskil tehases töötades. Sotsid on teie ainuke valik, lõppeks vaidlused ja üksteisele sitasti ütlemine. Saaks rahulikult õlli libistada kerre või ükskõik mida teha. Tööd… Loe rohkem »

....
1 aasta tagasi

solvume kõik koos ja jube häbi on. Teil endal pole häbi teise nime all esineda?

Mina tean!
1 aasta tagasi

Jegoor nägi neid pilte unes!

Tohoh
1 aasta tagasi

See veel puuduks, et neid avaldama hakataks. Mingi imelik olete või? Taeblast?