Lääne Elu paberleht laupäeval, 18. juunil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Oru ja Risti hooldekodu liidetakse uueks aastaks

Oru hooldekodu on renoveeritud ja nüüd hakatakse seda ühendama Risti hooldekoduga. Reedel lõpetati pidulikul mullu augustis alanud Räägu mõisahäärberi remont, 35 Oru hooldekodu elanikku on majja tagasi kolinud ja harjuvad pisitasa uute oludega. Oru hooldekodus hüpati remondiga 19. sajandist 21. sajandisse.

Palivere nelik: siit me tuleme, hoidke alt!

Arvutimuusik ja krüptoraha kaevandaja, ajakirjanik ja kinnisvaramagnaat – Läänemaa kõige väiksema 9. klassi lõpetajad said eile tunnistused kätte ja on valmis maailma vallutama.

Reservmajor Agur Benno: tulevik sõltub sellest, kauaks jätkub läänes sõjakat vaimu

Haapsalust pärit Agur Benno, ajaloolane, reservmajor ja endine Eesti kaitseatašee abi Moskvas tõdes, et ka tema ei uskunud enne Ukraina sõja algust, et asjad nii käest ära lähevad. Ühel juunikuu reede õhtul oli Benno sünnilinnas käimas ja leidis aega rääkida ajakirjanikuga Ukraina sõjast, Venemaast, oma tööst kaitseväes ja Haapsalust.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments