Haapsallu lisandub taksosid

Haapsalus sõidavad nüüd ringi ka Forus Taxi taksod. Foto: Forus Taxi

Haapsalus sõidavad nüüd ringi ka Forus Taxi taksod. Foto: Forus Taxi

Juunis alustas Haapsalus tegevust uus taksofirma Forus Taxi, kelles senised taksojuhid konkurenti ei näe.

Praegused taksojuhid ütlevad, et suviti mahuks Haapsallu taksosid rohkemgi.

Forus Taxi platvormi juhi Eduard Dubrovski ütles, et Haapsallu tulek oli hästi planeeritud ja tasub end kindlasti ära. „Esimestel tegutsemisnädalatel märkasime, et Haapsalus on nädalavahetustel nõudlus palju kõrgem,” ütles Dubrovski. „Töötame selle nimel, et pakkuda tööd suuremale arvule juhtidele, kellel on võimalus teha lisatööd nädalavahetustel põhitöö kõrvalt.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ma väga
1 aasta tagasi

loodan, et uus firma teenindab ka sel ajal, kui reaalselt taksot, mitte ei konkureeri tasuta bussiga päevasel ajal. Praegu passitakse päevasel ajal Kaubamaja parklas ja kirutakse, et kliente pole. Kui viimane (tasuta) buss läinud on, ega siis naljalt enam taksot ei leia. Kui peale 23, võib veel õnnestuda, siis peale keskööd tuleb jala minna, sest ükski takso enam ei sõida. Tõesti loodan, et uue firma tulekuga
see muutub.

Nõus
1 aasta tagasi
Reply to  Ma väga

Ja kui hommikul tarvis kusagilt maapiirkonnast Haapsallu saada, et mõne varase bussi peale jõuda, siis pead juba varakult üritama kokkuleppele saada. Kui saad. Pigem tõmmatakse nina vingu.

Triibik
1 aasta tagasi
Reply to  Ma väga

Korralikud inimesed magavad öösel….😜

Vambola
1 aasta tagasi

Vähemalt tutikad autod, mitte see romu, mis Haapsalus on seni sõitnud

tiksub
1 aasta tagasi

see taksosõit on vist päris kallis lõbu linnavahel sõiduks. Ma pole endale seda luksust lubanud, õigemini öeldes, pole vaja olnud. Räägitakse, et sõidualgustasu tuleb juba 4 eurot..või rohkem.pikem sõit on vast kasulikum kui kaubamajast politseisse sõita.Naljamees võtnud vanasti kaks taksot-ühes sõitis ise, teises tema müts.

Nojah, aga
1 aasta tagasi
Reply to  tiksub

Ega niisama taha keegi midagi anda. Lihtsalt heategevusest kaua ära ei ela ju

krõmpsluu
1 aasta tagasi
Reply to  tiksub

Naljavend,kaubamajast politseisse sõitmiseks tee kaubamajas paar-kolm ebakindlat sammu ja PPA taksofirma viib sind kohale ja kui selgub,et oled kaine siis sõit puha tasuta.

nimi
1 aasta tagasi

Nädalavahetustel kliente kindlasti jagub. Praegused pensionärid ju magavad kodus. Öösel peaaegu võimatu taksot saada