SA Läänemaa ootab aasta ema kandidaate

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa aasta ema tiitli sai tänavu inglise keele õpetaja Terje Konsap. Foto: Arvo Tarmula
Eelmisel aastal sai Läänemaa aasta ema tiitli inglise keele õpetaja Terje Konsap. Foto: Arvo Tarmula

Sihtasutus Läänemaa kuulutab välja tänavuse Läänemaa aasta ema otsingud.

„Iga ema jaoks on oluline, et tema lapsed teda hindaks. Aasta ema tiitel on just selline kingitus, mis emal meele rõõmsaks teeb. Mis oleks ühele emale südant soojendavam, kui teadmine, et tema laps peab teda maailma parimaks?” ütles Ege Tatarmäe SA Läänemaast.

Läänemaa aasta ema kandidaate saab esitada 4. maini. Selleks tuleb tunnustamise ettepaneku vorm saata e-postiaadressile info@laanemaa.ee või paberkandjal aadressile Sihtasutus Läänemaa, Karja 27, 90502, Haapsalu linn, Läänemaa. Rohkem infot leiab SA Läänemaa kodulehelt.

Aunimetusega Läänemaa aasta ema väärtustatakse emadust ja perekonda ning tunnustatakse ema rolli laste kasvatamisel. Varem on Läänemaa aasta ema tiitli pälvinud Vivian Hallik, Ingrid Danilov, Silvi Tarang, Rita Lai, Lia Salumäe, Aile Nõupuu, Urve Kabel ja Terje Konsap.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments