Laskurid selgitasid Eesti noortemeistrid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Laura Tammeleht tulejoonel. Foto: Mati Seppi
Laura Tammeleht tulejoonel. Foto: Mati Seppi

Nädalavahetusel selgitati Haapsalu lasketiirus välja Eesti kuni 14aastaste meistrid laskmises. „Mõni medal tuli ka Haapsallu,” ütles laskmistreener Mati Seppi.

Tüdrukute sportpüstolis sai 214 silmaga teise koha Laura Tammeleht. Poiste samas harjutuses oli Arti Aasav 225 silmaga seitsmes ja Antero Kanarik 220 silmaga üheksas.

Tammeleht jõudis poodiumile ka tüdrukute õhupüstolis 20 lasku, kus ta sai 161 silmaga kolmanda koha.

Poiste samas harjutuses oli Aasav 163 silmaga napilt viies. „Artil läks väga õnnetult,” ütles Seppi. Tema sõnul jäi 2.-4. kohast puudu vaid üks silm. Seppi sõnul lasi Aasav esimeses seerias 77 silma, teises 86. „Oleks ta esimeses seerias ühe silma rohkem lasknud, oleks ta teine olnud, sest teine seeria oli tal parem,” ütles Seppi.

Haapsalu laskuritest sai samas harjutuses 155 silmaga 10. koha Jörn Markus Toomingas.

Võistlustel osales 95 laskurit, püstoliharjutustes neist 39. Kohal olid laskurid Narvast, Paidest, Ülenurmelt, Tartust, Elvast, Viljandist, Hiiumaalt ja Pärnust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments