Lääne Elu paberleht teisipäeval, 23. novembril

Lääne Elu

info@le.ee

Panga pood paneb uksed kinni

Eile alustas Panga poe pidaja Jekaterina Sergejenkova lõpumüüki, sest paneb poe lõplikult kinni.

Läänemaa töötute arv on vähenenud

Töötuse määr on aastaga langenud nii Eestis kui ka Läänemaal, kuid aina enam võtab end töötuna arvele kõrgharidusega inimesi.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rein
1 aasta tagasi

Haapsalu on kõikvõimalikke spordibaase tihkelt täis, aga erivajadustega lapsi ja täiskasvanuid neis ei leia. Ainuke erand on ujula. Kus saavad ATH-d, aspergerid, autistid, kuulmis-, liikumis- jm puuetega noored ja vanad treenida? Nad on kõik Haapsalus nähtamatud. On kuskil initsiatiivi näidatud puuetega noortele treeningvõimaluste loomiseks? Spordihoone on hea näide – liikumispuudega inimene jõuab ainult fuajeeni. Edasi on trepid. Jalgpallihallis kus on ruumi laialt käes ja probleem on aegade täitmisega võiks anda tegutsemisvõimalusi erivajadusega noortele ja vanadele. Jalgpall võiks rõõmu pakkuda kõigile, mitte vaid tervetele, tugevatele ja osavatele.

to Rein
1 aasta tagasi
Reply to  Rein

Kuidas liikumispuudega noor mängiks jalkpalli, kui trepist ei saa üles?