Lääne Elu paberleht teisipäeval, 23. novembril

2

Panga pood paneb uksed kinni

Eile alustas Panga poe pidaja Jekaterina Sergejenkova lõpumüüki, sest paneb poe lõplikult kinni.

Läänemaa töötute arv on vähenenud

Töötuse määr on aastaga langenud nii Eestis kui ka Läänemaal, kuid aina enam võtab end töötuna arvele kõrgharidusega inimesi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Rein
Rein

Haapsalu on kõikvõimalikke spordibaase tihkelt täis, aga erivajadustega lapsi ja täiskasvanuid neis ei leia. Ainuke erand on ujula. Kus saavad ATH-d, aspergerid, autistid, kuulmis-, liikumis- jm puuetega noored ja vanad treenida? Nad on kõik Haapsalus nähtamatud. On kuskil initsiatiivi näidatud puuetega noortele treeningvõimaluste loomiseks? Spordihoone on hea näide – liikumispuudega inimene jõuab ainult fuajeeni. Edasi on trepid. Jalgpallihallis kus on ruumi laialt käes ja probleem on aegade täitmisega võiks anda tegutsemisvõimalusi erivajadusega noortele ja vanadele. Jalgpall võiks rõõmu pakkuda kõigile, mitte vaid tervetele, tugevatele ja osavatele.

to Rein
to Rein

Kuidas liikumispuudega noor mängiks jalkpalli, kui trepist ei saa üles?

wpDiscuz