0

Lasteteater tuleb „Memme musiga”

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Etenduse osatäitjad. Foto: erakogu
Etenduse osatäitjad. Foto: erakogu

Viljandi laste- ja noorteteater Reky toob esmaspäeval Haapsalu kultuurikeskusse värskelt lavale jõudnud lasteetenduse ,,Memme musi”. Elar Kuusi kirjutatud muinasloo on lavale toonud Kadri Paldra.

Paldra sõnul on see 3–10aastastele lastele mõeldud lugu emaarmastuse suurest jõust, mis võidab kurjuse. Must Mask koos Kavalpea Rebasega varastavad jänkupere õuelt võlukapsapea. Loosse sekkub korravalvur Siilike, kes aga ise hullusti röövleid kardab. Kapsast lähevad koju tooma ka jänkulapsed. „Kes on Must Mask? Kuidas kapsapea koju jõuab? Milline jõud on memme musil? Seda saavad lapsed teada etendust vaatama tulles,” ütles Paldra.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz