0

Soojuskatkestus Jaama ja Mulla tänaval

Avatar

Regina

regina@le.ee

Utilitas parandab 23. septembril Haapsalus kaugküttetorustikku. Töödega alustatakse neljapäeval kl 8 ja tööd lõpetatakse orienteerivalt kl 20.
Sellel perioodil toimub soojusvarustuse katkestus Utilitase klientide hoonetes Jaama 8a, Jaama 9, Jaama 11, Jaama 12, Jaama 13, Mulla 10 ja Mulla 14 aadressidel. Utilitas on soojusvarustuse katkestusest teavitanud hoonete haldajaid.
Soojustorustike uuendamine on vajalik, et tagada ka edaspidi klientidele kütte ja sooja vee varustuskindlus. Torustikud on amortiseerunud ja asendatakse nüüdisegsete eelisoleeritud torudega, et ennetada võimalikke avariisid ja soojusedastuse häireid.
Palume ebamugavuste pärast vabandust. Lisainfo: +372 610 7107.

Utilitas

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz