Reno Mark on Pärnu JK Vapruse esindismeeskonnas pidanud 100 kohtumist

Reno Mark. Foto: Martin Vant
Reno Mark. Foto: Martin Vant

Pühapäeval, 12. septembril mängiti järjekordne Premium Liiga jalgpallivoor, kus Pärnu rannastaadionil kohtus kohalik Pärnu JK Vaprus ja valitsev Eesti meisterTallinna FC Flora.
Kohtumises astusid taas koos väljakule kõik kolm Lihulas jalgpalliga alustanud jalgpallurit.

Reno Mark ja Rocco Mõtt mängisid kaasa kõik 90 minutit. Esimest aastat Premium Liigas kaasa tegev 18aastane Virgo Vallik sai mänguloa kohtumsie 69 minutil.

Mäng oli suvepealinna esiklubi poolt väga soliidne esimesed 70 minutit. Siis lõid äsja Euroopa Konverentsi Liiga alagrupiturniirile jõudnud FC Flora jalgpallurid 14 minutiga viis väravat ja mäng oli kahjuks tehtud.

Nimetatud kohtumine oli eriline aga Reno Marki jaoks. Klubi fännid ja treenerid nimetasid just tema augustikuu klubi parimaks mängijaks.

Lisaks täitus 20 aastasel poolkaitsjal äsja klubi põhimeeskonna eest 100 kohtumist.

Pärnu JK Vapruses on hea tava premeerida sellise tähiseni jõudnud mängijaid vastava särgiga. Pärnu JK Vaprus kutsus juubelini jõudnud Marki õnnitlema tema esimese treeneri Jaanus Getreu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments