0

Läänemaale lisandus kolm koroonaviirusega nakatunut

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul tuli juurde 346 koroonapositiivset, haiglaravi vajab 122 nakatunut patsienti ning suri üks inimene.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 5053 testitulemust, millest 346 ehk 6,8 protsenti osutus positiivseks, edastas terviseamet. Positiivse testi saanutest oli 260 vaktsineerimata ja 86 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Läänemaale lisandus kolm koroonaviirusega nakatunut.

Ööpäeva jooksul avati haiglates üheksa uut haigusjuhtu. Suri üks koroonaviirusega nakatunud inimene: 71-aastane naine.

3. septembri hommikuse seisuga vajab sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi 122 inimest. Kokku on haiglas 135 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest 109 ehk 80,3 protsenti on vaktsineerimata ja 26 ehk 19,7 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 2361 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 279 274 doosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 64,6 protsenti.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz