Läänemaale ühtegi uut koroonaviirusega nakatunut ei lisandunud

Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna
Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna

Ööpäevaga analüüsiti üheksa läänlase koroonaviiruse teste, millest ükski ei olnud nakkusega.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 53,8. Selle näitajaga on Läänemaa maakondade võrdluses 9. kohal. Kõrgeim on näit Pärnumaal (139,2) ja madalaim Hiiumaal (32,2). Eestis keskmiselt on nakatumisnäit 76,7.

Ööpäevaga analüüsiti Eestis 1925 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 66 ehk 3,4% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 34 inimesel. 30 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus kaheksa, Ida-Virumaale neli, Jõgeva-, Rapla-, Saare- ja Võrumaale kolm, Põlva- ja Pärnumaale kaks uut nakkusjuhtu. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Neljal juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Ööpäeva jooksul avati 8 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 33 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 60 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 18 inimest (54%).

Ööpäeva jooksul manustati 3221 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 621 496 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 545 580 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 56,1%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments