Läänemaale uusi nakatunuid ei lisandunud

Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna
Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna

Ööpäeva jooksul analüüsiti kaheksa läänlase koroonaviiruse teste, millest ükski ei olnud nakkusega.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 34,24. Maakondade võrdluses on Läänemaa 9. kohal. Madalaim on nakatumine Hiiumaal (10,74) ja kõrgeim Raplamaal (72,11). Eestis keskmiselt on haigestumus 50,8.

Üle Eesti analüüsiti ööpäevaga 2084 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 34 ehk 1,6% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 17 inimesel. 10 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Ida-Viru- ja Raplamaale lisandus neli, Jõgeva-, Lääne-Viru-, Pärnu- ja Tartumaale lisandus üks uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Viiel juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Ööpäeva jooksul avati 1 uus COVID-19 haigusjuhtum, haiglaravi vajab 18 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 60 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 10 inimest (55%).

Ööpäeva jooksul manustati 4329 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 599 428 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 518 808 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 54,3%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments