Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega.Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
34 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uus uudis
3 aastat tagasi
Talvel saaks lumelükkamisega raha teenida aga Läänemaal viimasel ajal napib seda ka.
Haapsalus
3 aastat tagasi
ei ole kokkasid- nõus, aga kõige rohkem napib Haapsalus mõistust, eriti, kui vaadata kuidas nn. peatänavat renoveerida üritatakse.
Olen käinud mitmes kohas söömas,toit on alla igasugust arvestust(Talumehe kõrtsis,Vaga Mamma,Kalaküla-see oli lihtsalt hirmus)neid küll kokkadeks pidada ei saa,tundub,et pole kunagi süüa teinud.Väga hea toit on Viigi baaris.Kutsekooli lõpetanu ei saaks küll olla peakokk,peakokaks saamiseks on vaja aastaid töötada.Tundub,et Haapsalus võetakse tööle kokaks ka see,kes pole kunagi seda ametit õppinud.
teie mees teeb kodus lihtsalt liiga maitsvat toitu, sellepärast väljas söömas käies enam midagi maitsvat nii lihtsalt ei leia.
mõni
3 aastat tagasi
nn. tahavõtja arvabki, et kokk on midagi nõudepesija ja saalikoristaja vahepealset, seda just palgapakkumisel. kuumas ja tulises ja tervist kahjustavas keskkonnas raske töö aga nõuab ka kõrget palka, mida LOOMULIKULT peremees ei soostu maksma
Laternas pole üle 15a söömas käinud, aga paistab, et kliendid siiani rahul. Mäletan, et Latern avas uksed kuskil 90-ndate algul ja siiani tegutseb. Söök on seal alati hea olnud ja suured portsjonid. Peab läbi astuma ning häid 90-ndaid meenutama.
no siis ei peagi minema ju. Milleks minna ja lasta end mõnitada ja veel tühiste sentide eest? Alati leidub lahendus, kui see esialgu isegi võimatuna tundub, kuid väga odavalt enda oskusi müüa ma küll ei soovita! Väga raske on hiljem juurde kaubelda.
Mis fantaasia teil on! Söögikohaga keegi vaevalt rikkaks saab. Siis peaks olema ööpäev läbi töismaja ja söögid joogid kümneid kordi kallimad. Alles sellisel juhul räägime rikkuse tekitamisest.
teine kokk
3 aastat tagasi
Enamik kohalikest toitlustusasutustest pakub kokale tööd mai – september. Mida see kokk ülejäänud kuudel teeb? Ootab järgmist suve?
Et siis mis nagu!? Enamus ongi ju ainult kevad suve sügishooajal avatud. Kui kliente talvel ei ole niipalju, siis kellele see kokk peaks küosetama? Peab talveks midagi muud tööd mõtlema sellisel juhul
Et siis nagu see õppinud kokk töötabki mõnel teisel, aastaringset tööd võimaldaval erialal. Ja süüa teeb restoranis kutsekooli praktikant, kel suvi õppetööst vaba.
Töötasu suuruse peaks ikka iga kokk ise välja kauplema. Nõuka ajal öeldi sulle palganumber. Tänapäeval ikka hea võimalus endale sobiva suurusega tasu küsida.
Erks
3 aastat tagasi
juu siis on äriplaanid valesti ülesse ehitataud kui kokkasid ei leia aga nüüd on kokad süüdi miks nad soomes tööl peavad käima.
Tagasihoidlik
3 aastat tagasi
Aga kas kutsehariduskeskus Uuemõisas enam kokkasid välja ei õpetagi?
Talvel saaks lumelükkamisega raha teenida aga Läänemaal viimasel ajal napib seda ka.
ei ole kokkasid- nõus, aga kõige rohkem napib Haapsalus mõistust, eriti, kui vaadata kuidas nn. peatänavat renoveerida üritatakse.
Mis seal siis valesti tehakse?
Olen käinud mitmes kohas söömas,toit on alla igasugust arvestust(Talumehe kõrtsis,Vaga Mamma,Kalaküla-see oli lihtsalt hirmus)neid küll kokkadeks pidada ei saa,tundub,et pole kunagi süüa teinud.Väga hea toit on Viigi baaris.Kutsekooli lõpetanu ei saaks küll olla peakokk,peakokaks saamiseks on vaja aastaid töötada.Tundub,et Haapsalus võetakse tööle kokaks ka see,kes pole kunagi seda ametit õppinud.
Afrika pub? Ei?
Kõrbenud toitu või , ei tänan
Omanikud mängivad ise kokkasid ja saadki tavalise prae-kartuli kotletiga. Kõva kokk tahab head palka….
teie mees teeb kodus lihtsalt liiga maitsvat toitu, sellepärast väljas söömas käies enam midagi maitsvat nii lihtsalt ei leia.
nn. tahavõtja arvabki, et kokk on midagi nõudepesija ja saalikoristaja vahepealset, seda just palgapakkumisel. kuumas ja tulises ja tervist kahjustavas keskkonnas raske töö aga nõuab ka kõrget palka, mida LOOMULIKULT peremees ei soostu maksma
Laterna baar 3.50 prae hinna juures suudab koka tööl hoida, peatänava äärsed üle 10 euro maksvate praadidega ei suuda!?
Laternas pole üle 15a söömas käinud, aga paistab, et kliendid siiani rahul. Mäletan, et Latern avas uksed kuskil 90-ndate algul ja siiani tegutseb. Söök on seal alati hea olnud ja suured portsjonid. Peab läbi astuma ning häid 90-ndaid meenutama.
Oleneb täitsa kokast. Need ka seal vahetuvad ikka . On olnud väga hea ja olnud mitte niiväga hea praad
Sellises kohas ei peaks sellisel juhul töötama või esitama omad tingimused.Vägisi siin vaevalt kedagi pliidi juurde sunnitakse.
kes tingimusi esitavad , tavaliselt tööle ei võeta
no siis ei peagi minema ju. Milleks minna ja lasta end mõnitada ja veel tühiste sentide eest? Alati leidub lahendus, kui see esialgu isegi võimatuna tundub, kuid väga odavalt enda oskusi müüa ma küll ei soovita! Väga raske on hiljem juurde kaubelda.
Läänemaal napib normaalse palga maksjaid
on seotud palgamaksja äriideega saada kergelt rikkamaks ja oma igapäeva kulud kanda oma äri arvele
Mis fantaasia teil on! Söögikohaga keegi vaevalt rikkaks saab. Siis peaks olema ööpäev läbi töismaja ja söögid joogid kümneid kordi kallimad. Alles sellisel juhul räägime rikkuse tekitamisest.
Enamik kohalikest toitlustusasutustest pakub kokale tööd mai – september. Mida see kokk ülejäänud kuudel teeb? Ootab järgmist suve?
Et siis mis nagu!? Enamus ongi ju ainult kevad suve sügishooajal avatud. Kui kliente talvel ei ole niipalju, siis kellele see kokk peaks küosetama? Peab talveks midagi muud tööd mõtlema sellisel juhul
Et siis nagu see õppinud kokk töötabki mõnel teisel, aastaringset tööd võimaldaval erialal. Ja süüa teeb restoranis kutsekooli praktikant, kel suvi õppetööst vaba.
just, saab kogemusi. Kuidas sa muidu õpid, kui praktikat pole. Andekamad paistavad kiirelt siis välja.
Pakkuge kokkadele tööd ja avaldage kohe samas kuulutuses ka saadav palk,küll siis ka koka leiate
Töötasu suuruse peaks ikka iga kokk ise välja kauplema. Nõuka ajal öeldi sulle palganumber. Tänapäeval ikka hea võimalus endale sobiva suurusega tasu küsida.
juu siis on äriplaanid valesti ülesse ehitataud kui kokkasid ei leia aga nüüd on kokad süüdi miks nad soomes tööl peavad käima.
Aga kas kutsehariduskeskus Uuemõisas enam kokkasid välja ei õpetagi?
ja mauidugi need võetakse ju kõik peakokkadena tööle.
Oskan muna praadida , tulen ainult peakokaks , ootan pakkumisi siis .
Kui ainult muna praadida, siis sellest ei piisa, et olla peakokk
Peab oskama ka muna keeta.
No shit
Piisab ikka , kui vaadata mida lauale tuuakse Haapsalus …….
Haapsalu kohvikutes on superhead toidud. Kurta küll ei tohiks.
Oskad sa jee. Kindlasti mingid soolased ja kõrbenud 🙂