Piirangute leevenemine tuli baaripidajatele ootamatult

Reedest võib öine Haapsalu Karja tänav taas melu täis olla nagu kaks aastat tagasi mai lõpus veinipeo ajal. Foto: Arvo Tarmula

Reedest võib öine Haapsalu Karja tänav taas melu täis olla nagu kaks aastat tagasi mai lõpus veinipeo ajal. Foto: Arvo Tarmula

Valitsuse teisipäevane otsus, et reedest pole meelelahutuskohtadel sulgemiskellaaega, tuli baaripidajatele üllatusena. Varem oli valitsus lubanud, et baarid võivad südaööni lahti olla tulevast esmaspäevast.

Nii Hermani omanik Andree Prees kui ka kuursaali perenaine Kai Tarmula ütlesid kui ühest suust, et olid seni arvanud, et ajaline piirang kaob alles juulist. See, et piirang juba sellest reedest kaob, tuli mõlemale ootamatult. „Väga lootusi ei hellitatud,” ütles Prees.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nimi
2 aastat tagasi

täiesti ootamatult ja ilma igasuguse hoiatuseta tuli võimalus rohkem raha teenida! Kähku plakatitega tänavale!

Äkre
2 aastat tagasi

Ootamatu on tegelikult see, et valitsus inimeste tervise arvelt igasugused heinode urkad avab. Ollakse karjakesi koos, reeglitest kinni ei peeta, maski ei kanta ning covid teste ka ei tehta rääkimata sisse pääsemiseks kohustuslikust vaktsiinist. No tõesti poleks tõenduspõhiselt tegutsevast valitsusest sellist sammu oodanud. Ehk on see lihtsalt kogemata sisse lipsanud viga ja parandatakse kiiresti. Tegijatel ikka juhtub!

Arvaja
2 aastat tagasi
Reply to  Äkre

Keegi ei sunni sind igasugustes heinode urgastes käima.

Ei ole nõus
2 aastat tagasi
Reply to  Arvaja

Provokaatoriga ei pea dialoogi alustama! Trollib siin niisama

Ohoh
2 aastat tagasi

Näedsa terve mõistusega inimesi ikka leidub. Pole maske ega midagi. Nii vist ongi, et siin kommentaaride ruumis on mõni üksik ärahirmutatud kiunuja, kes maski isegi unenägudes näeb ja iga artikli all korrutab mask mask, miks ei ole maski. Kas Eestis pole eraldi ilusat saarekest kuhu sellised elama saata. Win win oleks siis, neil rahulik ja ülejäänutel ka lahedam elada. Mõelgem sellise lahenduse peale seltsimehed!

Pamp
2 aastat tagasi
Reply to  Ohoh

Noh , oleks mu endine sõber elus , kes oli lühikest aega prefekt , ss saaksin rääkida lugusid küll ja veel …….