Kolm linnapeakandidaati on avalikustatud

Urmas Sukles on valimisliidu HaRi linnapea. Foto: Arvo Tarmula

Urmas Sukles on valimisliidu HaRi linnapea. Foto: Arvo Tarmula

Urmas Suklese juhitud valimisliit HaRi on oma võidus nii kindel, et ei esitanud sügisel toimuvatele kohalike omavalitsuste valimistele mitte linnapeakandidaati, vaid linnapea, kelleks on jätkuvalt Sukles.

HaRi liikme, Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse sõnul ei ole valimisliidul vaja linnapeakandidaati valida. „HaRi-l on linnapea, kelleks on Urmas Sukles ja kes on täis entusiasmi linnajuhina jätkata,” ütles Parbus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
26 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kandidaatidest
2 aastat tagasi

Kangeid lubajaid on ümberringi küll. Tegijaid on vähe.

ahnii !
2 aastat tagasi

Sukles on hea mees. Mõned asjad vaid, et magas sisse ühe tänavateremondi finantspakkumise,keeldus suhtlemast pressiga(nüüd vanemas eas on leebunud), ütles aasta eest avalikus foorumis viiruse kohta halva sõna,nüüd viirus tasus…., koolide remondiga oli aastaid nii nagu oli, lastekodu esimeses majas tuleohutustisolatsiooni ei panustanud, kuigi maja oli aastaid linna alla kuuluv, keeldus Valgedaami kujust valgusatraktsiooniga,Paralepa krundile tegi mitte kooskõlastatud teene, pärast ütles, et ei hammustanud läbi….jms.

einoh
2 aastat tagasi
Reply to  ahnii !

Meelitades Ridala valda Haapsaluga liituma, lubas S. ,et ühine linnapea saab olema Uuemõisas ja sealses lossis. Hiljem ei hakanud mees siin enam oma sõnadele tähelepanu pöörama, ja istus ise vastloodud kohale, kus ennegi oli.

einoh
2 aastat tagasi
Reply to  einoh

Ridala valla inimesele pakkus S. linnapea kohta,pärast aselinnapea oli, jah, Ridala endine, mingi aja.

Võsa Villem
2 aastat tagasi

Olen Juhaniga nõus, et aeg nõuab muutuseid. On täiesti inimlik, et mida kauem ametis, seda rohkem määrab asjade käiku onupojapoliitika. Nii nagu mujalgi, nii ka Haapsalus toimib see täiel rinnal. Pioneerijuhti pole meile linnapeaks vaja, aga sellist, kes ei oleks praeguse masinavärgi solgutada.

Juhan
2 aastat tagasi

Valid Suklese ehk HaRi, saad KE kauba peale. Võiksid ausa mängu nimel “leivad ühte kappi panna”, siis poleks hämamist, et tegemis erinevate seltskondadega. Kuidas see Karilaid ütleski: Keskerakonna kõige suurem sõber, Urmas Sukles!
Ametis oleval linnapeal on väga suured teened linna arengus, kuid olen seda meelt, et liiga kaua ühes ametis teeb mugavaks ja areng jääb toppama. “Mugavusabielu” Karilaid/Sukles on näide sellest. Käiakse ringi ja kiidedakse üksteist, seda eriti enne valimisi

Tont
2 aastat tagasi

Hr.Sukles on siiani linna hästi juhtinud ning loodan,et teeb seda tulevikus.Ja üldse-valija peaks soovi korral saama valimistõendi,mis tõendab,et inimene on valimas käinud ning annab õiguse järgmistel valimistel osaleda. Praegu on tihti kõige suuremad poriloopijad need,kes isegi valimistele minna pole viitsinud…

Suruõhuhaamer
2 aastat tagasi

Oleks hea kui linnapea omab isiklikku turvalist sissetulekut ning ei oma tungi avalikku raha endale trikitada. Näideteks on riigirahal teenijad, “mulle meeldiv kohvimasin” ja joogid autosse.

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Suruõhuhaamer

Nii palju raha ei ole ühelgi eestlasel, siis peaks Mr. Trump tulema linnapeaks, kui tahad inimest, kes riigi raha taga ei aja.

Teada ja turvaline
2 aastat tagasi

mees nagu üks linnapea peab olema. Kindlasti on valikut, aga hr. Sukles on justkui kogu aeg peale hr. Alverit kohal olnud. Meie linna pea!

No
2 aastat tagasi

Ei ole asendamatuid! Ja harjumus -turvaline ja teada, pole kunagi kasuks tulnud. Inimene kaotab justkui mõistmise, et peale nende kahe näitaja on ka teine elu olemas ja võimalik, et paremgi.

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  No

Sul on halb elu või? Ma pakun välja, et linnapea on selles küll kõige vähem süüdi. Eks sa ikka ise oled oma elu valikuid teinud, nii nagu oled teinud.

Šurik
2 aastat tagasi

Päris õudne valik. Tõesti kedagi asjalikku pole?

Puzikov
2 aastat tagasi
Reply to  Šurik

Hea küll , hakkan ise siis , mis seal ikka …..

Melnikov
2 aastat tagasi
Reply to  Puzikov

Tulebki meil tegelikult ikkagi linna juhtima hakata , aitab juba .

Seda et
2 aastat tagasi

Ootame EKRE kanditaati. Jutud liiguvad, et on õrnema soo esindaja ja rahva inimene.

Nojah
2 aastat tagasi
Reply to  Seda et

Mina pooldan ka kahte varianti, kas see, kes praegugi on või siis EKRE kanditaat. Ülejäänud unistagu edasi või kandideerigu kuskile mujale linna, kus neid vaja on.

Nojah
2 aastat tagasi
Reply to  Nojah

*kandidaat

Õnne
2 aastat tagasi
Reply to  Nojah

Taat kindlast aga kas ka kandi?

Õhkub
2 aastat tagasi
Reply to  Õnne

seda endist Ref. arrogantsi ja ülbust, aga ega Haapsalule pole muud vajagi.

Melnikov
2 aastat tagasi
Reply to  Õhkub

Korralik vargapealik , nagu miljonivarga pealik siis ……

Patrioot
2 aastat tagasi
Reply to  Melnikov

Tuleb, kes tuleb, peaasi, et ekrest!
Et ükski liber ei saaks linbarahale (meie rahale) küüsi taha ajada!!
Tahame ükskord korras Aafrika randa ja tänavaid, mitte kõrgepalgalisi linnaametnikke!!!

Nojah
2 aastat tagasi
Reply to  Õnne

Parandasin ju enda teksti! Lugeda ei mõista?

Sirje
2 aastat tagasi
Reply to  Seda et

Mida see EKRE siis peale kõva kisa ka head teinud on?