Kiidevas põles murutraktor

9. mail kell 17.39 kutsuti päästjad appi Haapsalu linna Kiideva külla, kus teataja sõnul süttinud põlema rehielamus seisnud murutraktor.

Olukorrale lisas tõsidust hoonel olev rookatus ning kümne meetri kaugusel asuv elumaja. Päästjate saabudes põles traktor lausleegiga, kuid tulekahjule suudeti kiiresti piir panna ning tulekahju kuuri põrandasse ja konstruktsioonidesse levida ei jõudnud.

Tulekahjus sai lisaks traktorile kannatada paar ruutmeetrit ümbrust ning ka üks jalgratas. Tulekahju likvideeriti kell 18.17.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments